Antena Căutare

Cum arată verighetele alese de Pepe și Yasmine. Bijuteriile speciale care simbolizează iubirea eternă dintre ei

Pepe și Yasmine Ody le-au arătat prietenilor virtuali primele imagini cu verighetele lor. Cum arată bijuteriile speciale prin care și-au legat destinele.

colaj foto pepe si yasmine ody nunta Galerie
Cum arată verighetele alese de Pepe și Yasmine. Bijuteriile speciale care simbolizează iubirea eternă dintre ei | Captura TikTok & Instagram

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit în acest weekend și au organizat o petrecere de zile mari. Cei doi au spus „Da” în fața ofițerului de Stare Civilă în compania familiilor și a prietenilor apropiați. Evenimentul emoționant a fost urmat de un mega party cu peste 200 de invitați. Cele mai îndrăgite vedete din România și-au dat întâlnire la nunta lui Pepe cu Yasmine și au sărbătorit până dimineața.

Cum era de așteptat, de la nunta artistului nu au lipsit nici colegii lui de breaslă, colegii de la Te cunosc de undeva sau familia. Cu toții au celebrat dragostea dintre cei și imaginile postate atât de ei, cât și de invitați au vorbit de la sine.

Citește și: Cum a apărut Oana Roman la nunta lui Pepe cu Yasmine Ody! Un detaliu i-a atras imediat critici dure. Reacția acidă a vedetei

Proaspeții însurăței nu s-au ferit de ochii fanilor și au distribuit o mulțime de imagini pentru pritenenii virtuali. Astfel, internauții i-au putut fi alături prezentatorului TV în ziua cea mare, prin intermediul rețelelor sociale. Ulterior, gazda Te cunosc de undeva! a ținut să le mulțumească tuturor tot printr-o postare în mediul online.

Articolul continuă după reclamă

Cum arată verighetele alese de Pepe și Yasmine

La doar câteva ore după ce s-au căsătorit, Pepe și Yasmine a publicat o imagine în care apar în postura de proaspăt însurăței. Mirii au ținut să le mulțumească tuturor celor care le-au fost alături atât prin prezența fizică sau care au făcut ca evenimentul special să fie pe gustul lor.

„Vă mulțumim tuturor, a fost o seară memorabilă”, a scris prezentatorul Te cunosc de undeva!.

De asemenea, prin intermediul fotografiei de cuplu publicate pe conturile lor de Instagram, ei le-au arătat fanilor și verighetele. Pentru legământul făcut pe viață, aceștia au ales bijuterii deosebite care să evidențieze personalitățile.

„Avem cele mai frumoas verighete”, a ținut să mai precizeze artistul.

Citește și: Toți au admirat rochia de mireasă purtată de Yasmine, dar invitații au rămas cu gura căscată când au văzut a doua ținută a serii

Pepe și Yasmine s-au căsătorit de ziua de naștere a fiului lor

Pepe și Yasmine s-au căsătorit pe 7 iunie 2024, o zi cu dublă semnificație pentru ei. Prezentatorul Te cunosc de undeva! și soția sa au orgaiziat nunta chiar de ziua de naștere a fiului lor.

Înainte de marele eveniment, Pepe a oferit câteva declarații emoționante. Artistul este profund recunoscător pentru familia sa.

„Ziua asta pentru mine înseamnă binecuvântarea lui Dumnezeu pentru tot ceea ce înseamnă dragostea mea pentru familie, pentru faptul că mi-am dorit toată via un băiețel și abia acum mi l-a dat, mi l-a dat mai târziu ca să-l apreciez mai maim ult și să-l îndrăgesc mai tare. Faptul că fetițele îl iubesc atât de mult și el pe fetițe și împreună cu Yasi și cu copiii formăm o familie atât de frumoasă mă face să mă simt cel mai fericit om din lume, iar Yasi merită tot respectul și toată dragostea mea și îi mulțumesc mult de tot pentru faptul că m-a făcut atât de fericit și de împlinit”, a spus Pepe cu puțin timp înainte de nunta cu Yasmine Ody, pentru a1.ro.

Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu atunci când Gabi Bădălău a fost surprins în club alături de o șatenă. Unde a plecat ... Adevăratul motiv pentru care Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru, iubita mai tânără cu 40 de ani, s-au despărțit. Ce s-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x