Căutare Live

Cum arată Vlăduța Lupău la câteva zile de când a devenit mamă. Cântăreața a ajuns acasă cu Iair. Cum a fost întâmpinată

Vlăduța Lupău a fost externată din maternitate și a ajuns acasă cu micuțul Iair. Cântărața le-a arătat fanilor cum a întâmpinat-o soțul său, Adrian Rus.

Vlăduța Lupău a devenit mamă la 31 de ani

Instagram

Vlăduța Lupău a fost întâmpinată cu baloane albastre și flori, când a venit acasă de la maternitate. Proaspăta mămică și-a anunțat fanii că l-a adus acasă pe fiul său, Iair: „Start viață nouă”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram, în dreptul unor imagini în care apare zâmbind, fericirea citindu-i-se pe chip.

Vlăduța Lupău a ajuns acasă cu fiul său. Cum a fost întâmpinată

Când a ajuns acasă, Vlăduța Lupău a avut parte de o surpriză din partea soțului său. Cântăreața a publicat imagini cu pătuțul copilului, înconjurat de baloane: „Așa ne-a primit tati acasă”, a scris Vlăduța Lupău în dreptul imaginilor.

Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinții lui Iair

Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru prima dată. Cântăreața în vârstă de 31 de ani a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale pentru fiul său care poartă numele Iair.

Iair a primit nota 10 la naștere.

Citește și: "Competiție financiară" între Carmen de la Sălciua și Vlăduța Lupău. Cine face mai mulți bani

Vlăduța Lupău a publicat o scrisoare emoționantă pe Instagram:

„Iair … știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea!

Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu iar El îți va da totul… ei bine cu asta începem drumul vieții tale!

Lumea asta puiule… este cum ești tu cu ea!
Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate iar dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele. O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli însă întoteauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit … ci întoteauna să te gândești că Dumnezeu te vede…de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume!
O să crești și o să trăiești așa cum trăim fiecare, cu bune și cu rele însă vreau să te rog, atunci când îți dorești ceva cu adevărat LUPTĂ și nu renunța niciodată, iar eu… voi fi lângă tine întodeauna si pentru todeauna!

Îmi doresc să ai o viață ușoară, binecuvântată și să fim împreună mulți ani pe acest pământ …eu cu tine și cu tati tău…apoi cu copiii tăi și apoi nu îndrăznesc mai mult…

De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume “mama” …iar pentru asta eu îți mulțumesc și îi dau slavă Lui… pentru că vreau să știi că de multe ori nu credeam că și pe mine mă va alege un suflet să-i fiu mamă, dar iată-te! M-ai ales tu! 🤍
Iar tu… în viața aceasta, am să fac în așa fel încât să îmi fi cea mai bună carte de vizită!
Nu vreau ca să-ți zică lumea “Ești băiatul Vlăduței…” ci mie să-mi zică “ Ești mama lui Iair!”

Închei și îți fac cunoștința cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima
TE IUBESC !
Eu, mami!”, a transmis Vlăduța Lupău.

Numele fiului Vlăduței Lupău are o semnificație deosebită.

Ruby, surprinsă într-un costum de baie minuscul, la scurt timp după ce a fost de urgență la spital. Cum arată acum cântă... Cătălin Botezatu stă bine pe plan amoros. Când va fi văzut designerul la braț cu partenera...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Parteneri
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Catine.ro
Ultimele știri
x