Cum au început anul Gina Pistol și Smiley. Fotografia din prima zi de 2021 care i-a încântat pe fani

Gina Pistol și Smiley au intrat plini de entuziasm în anul în care vor deveni părinți. Cei doi își țin la curent fanii cu evenimentele din viața lor, iar în prima zi de 2021 și-au descris starea de spirit cu care au intrat în noul an.

Gina Pistol și SMiley au intrat plini de entuziasm în anul 2021

Instagram

Smiley și Gina Pistol au postat pe Instagram o fotografie cu ei îmbrățișați și cu zâmbetele pe buze, semn că se bucură de venirea noului an, mai ales că este anul în care vor deveni părinți.

„Am început anul nou plini de entuziasm, speranță și dragoste!”, a scris Smiley pe rețelele sociale, postând și o fotografie cu Gina Pistol.

Gina Pistol le-a transmis fanilor o urare în noaptea dintre ani, mulțumindu-le în același timp pentru susținere:

„Vă mulțumesc frumos că ați fost alături de mine în acest an, car pentru mine a fost un an bun”.

Anul 2020 a fost anul în care Gina și Smiley au aflat că vor devein părinți.

Gina Pistol și Smiley mai au puțin până când vor deveni părinți

Gina Pistol și Smiley au dezvăluit la finalul lunii septembrie că vor deveni părinți. Prezentatoarea Chefi la cuțite a mărturisit că în urmă cu câțiva ani medicii i-au spus că șansele ca ea să devină mamă sunt foarte mici, însă acum se bucură de minunea pe care i-a trimis-o Dumnezeu,

PE ACEEAȘI TEMĂGina Pistol, apariție surprinzătoare cu un look de sirenă. Cum arată cu părul lung și roșcat

„Noi acum înseamnă 3. În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi. Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am ştiut că totul este bine. În sfârşit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susţinere şi multă emoţie în viaţa noastră şi în acest oracol video pe care îl împărţim cu voi, cu toată recunoştinţa pentru susţinerea şi mesajele pe care le-am primit pana acum!”, a spus GIna Pistol într-un vlog pe care l-a realizat împreună cu iubitul ei.

Citește și: Ajut eu! Gina Pistol a plâns în hohote în fața chefilor, emoționată de povestea Tudoriței. Vedetele au licitat pentru farfurii

Gina Pistol își ține la curent fanii în ceea ce privește evoluția sarcinii

De atunci, Gina și-a ținut la curent fanii de pe rețelele sociale, a postat imagini cu burtica de gravidă și și-a expus părerea în ceea ce privește evoluția sarcinii:

Citește și: Cum a surprins-o Smiley pe Gina Pistol de ziua ei. S-a întâmplat chiar în culisele de la Chefi la cuțite

„Fetița lui mama! Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile. Tocmai am încheiat morfologia trimestrului doi în urmă cu câteva zile şi este incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă.La morfologia trimestrului 2 am văzut-o mai bine ca niciodată şi ne-am dat seama de trăsăturile ei cât de cât, încă nu este produsul final, dar a fost minunat”, a mărturisit vedeta pe Instagram.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri