Live acum
Prime Time 20:45Observator - Editie Speciala

Cum s-a fotografiat Vulpița Veronica la două săptămâni după ce a anunțat că e însărcinată

Veronica Vulpița a anunțat acum două săptămâni că este însărcinată. De atunci, vedeta emisiunii Acces Direct radiază de fericire.

Cum s-a fotografiat Vulpița la două săptămâni după ce a anunțat că e însărcinată

În urmă cu două săptămâni, Veronica și Viorel Stegaru au făcut anunțul pe contul ei de Instagram, confirmând că tânărul cuplu așteaptă venirea pe lume a unui bebeluș.

Vulpița, într-o ținută sport, lejeră, s-a fotografiat zâmbind și radiind de fericire, acum că se pregătește să fie mamă.

🐻❤️🐻

O postare distribuită de Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial) pe

Cei 210 mii de urmăritori ai săi de pe Instagram au asaltat-o cu întrebări, fiind curioși dacă ea și Viorel vor avea o fetiță sau un băiețel. Vulpița nu a dezvăluit mai multe informații, lăsându-i pe fani să ardă de nerăbdare.

Cum au devenit Vulpița și Viorel Stegaru celebrii

Cei doi au devenit cunoscuți după scenele de infidelitate ale Veronicăi Stegaru, care la început spunea că a fost răpită de trei indivizi și abuzată. Lucrurile au ieșit la iveală și se pare că era vorba de niște aventuri amoroase ale Vulpiței.

Citește și: Vulpița Veronica, poză controversată! Ce detaliu i-a enervat la culme pe fani: „Cu tine singură”

După scandalul ce a urmat, mai mulți artiști i-au descoperit pe cei doi soși și au lansat piese cu aceștia. Vulpița a avut mult success în cariera sa muzicală, fiind în trending mai multe săptămâni la rând.

Citește și: Filmare neașteptată cu Vulpița Veronica, în Blăgești! Imaginile au apărut imediat pe internet

Recomandari