Cum s-a lăsat fotografiată Mihaela Rădulescu la brațul iubitului ei, Felix Baumgartner. Vedeta este mai îndrăgostită ca niciodată

Mihaela Rădulescu trăiește una dintre cele mai frumoase povești de dragoste alături de Felix Baumgartner și nu ezită să împărtășească cu prietenii virtuali cele mai frumoase momente trăite împreună.

Mihaela Rădulescu trăiește una dintre cele mai frumoase povești de dragoste alături de Felix Baumgartner

Instagram/Hepta

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi au o relație de mai bine de 8 ani, iar vedeta pare că este mai îndrăgostită ca niciodată, drept dovadă stau imaginile sale de pe rețelele sociale, unde publică des poze alături de bărbatul care i-a cucerit inima.

Cum au fost surprinși Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

Recent, Mihaela Rădulescu a publicat pe contul oficial de Instagram o nouă fotografie, care i-a surprins pe fanii. Vedeta s-a lăsat fotografiată la brațul lui Felix Baumgartner, iar chimia dintre ei este mai mult decât evidentă.

Cei doi au atras imediat atenția internauților, mai ales superba brunetă, care a îmbrăcat o ținută superbă. Piesele vestimentare i-au scos în evidență atuurile fizice, în special picioarele subțiri, talia de invidiat și bustul generos.

Citește și: Mesajul Mihaelei Rădulescu de ziua iubitului. Ce i-a transmis vedeta lui Felix Baumgartner, după ce s-a speculat că s-au despărțit

Felix a decis să apeleze la o cămașă albă și o pereche de pantaloni, ținuta fiind asorată cu o șapcă neagră și un ceas scump.

Un lucru este evident, Mihaela Rădulescu și iubitul ei sunt extrem de fericiți împreună și se potrivesc de minune. De asemenea, cei doi nu se feresc de ochii curioși ai fanilor și nu ezită să împărtășească cu prietenii virtuali cele mai frumoase momente împreună.

Imaginea a strâns rapid 18 mii de aprecieri și o mulțime de reacții pozitive, semn că vedeta este îndrăgită de un număr mare de persoane, care îi urmăresc zilnic postările.

Printre cei care i-au lăsat un mesaj vedetei s-au numărat Adina Buzatu: "Frumoși tare!❤️🔥", dar și Roxana Vancea.

"Cuplul perfect. Sunteți minunați împreună!", "Arătați super cool" sau "Sunteți atât de frumoși amandoi... împreună😍❤️😍", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită Mihaelei Rădulescu complimente și cuvinte de laudă.

Ce a spus Mihaela Rădulescu despre relația cu Felix Baumgartner, după ce s-a speculat că s-au despărțit

Deși de-a lungul timpului, presa a speculat de foarte multe ori că vedeta și Felix Baumgartner s-au despărțit, cei doi au dovedit că iubirea lor este mult prea mare și că pot trece peste orice moment dificil împreună.

„De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, a spus acum ceva vreme vedeta pentru viva.ro.

Mihaela Rădulescu a fost departe de iubitul ei la începutul pandemiei, însă distanța nu a reprezentat un obstacol în calea fericirii lor. Vedeta și Felix au vorbit tot timpul prin intermediul rețelelor sociale.

„Pandemia asta ne-a aruncat pe fiecare în câte o țară. Am stat fără copil, fără bărbat. Este o perioadă grea pentru mine din punctul ăsta de vedere. N-am stat niciodată atât de mult timp fără cei doi oameni vitali din viața mea”, a declarat superba brunetă.

Ultimele știri