Căutare Live

Dan Negru, imagine rară din copilărie. Cum arăta prezentatorul când era mic

Dan Negru a publicat recent o imagine din copilărie, pe care a comparat-o cu înfățișarea lui din prezent.

Dan Negru le-a arătat fanilor cum arăta în copilărie

Antena 1 & Instagram

Îndrăgitul prezentator al Anteinei 1, Dan Negru, și-a dorit să le dezvăluie fanilor o imagine cu el din copilărie. Așa că, prezentatorul a relizat un colaj cu o imagine din copilărie și una din prezent, colaj pe care l-a publicat pe contul său de Instagram.

În descrierea colajului, Dan Negru a atașat un citat apariținând lui George Călinescu.

Îmi privesc fotografiile vechi și văd in ele un băiețaș care poartă numele meu...”
- George Călinescu (1899-1965)- , este modul prin care Dan Negru a descris cele două imagini publicate pe rețelele sociale.

Cum arăta Dan Negru în copilărie

Fanii au reacționat imediat, glumind pe baza diferențelor dintre copilul Dan Negru și adultul care a devenit:

„Frumos mic... frumos mare”, „Ai schimbat şortul, pantofii nu te mai încăpeau”, „În prezent lipsesc sandalele cu șosete albe”, au scris fanii în comentarii, în dreptul imaginii publicate pe Instagram de prezentatorul Dan Negru.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Dan Negru: "Cel mai mult, vara asta, mi-ar plăcea să stau mai mult cu ai mei, cu copiii, cu soția"

Cu cine este căsătorit Dan Negru

Dan Negru este căsătorit cu medicul stomatolog Codruța Negru și împreună au doi copii, pe Dar și Bogdan. Prezentatorul a mărturisit că își ține familia departe d elumina reflectoarelor.

„E alegerea noastră, a mea și a soției mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene. Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă”, a declarat Dan Negru într-un interviu pentru Viva.

Prezentatorul de la Antena1 spune că nu există o rețetă a căsniciilor, însă în familia lui are exemple de familii trainice.

„Nu există o rețetă a căsniciei, ci doar o continuitate a tradiției. Mama și tata au fost căsătoriți 45 de ani, până când tata s-a prăpădit. Socrii mei sunt căsătoriți tot de vreo 40 de ani. Toți cei din familia mea au tradiția aceleiași familii. Poate de aici secretul. O fi genetic”, a declarat Dan Negru.

Cum a început cariera lui Dan Negru

Dan Negru s-a născut pe 23 februarie 1971, în Timișoara, și a urmat chiar și cursuri de doctorat, în cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Dan și-a început cariera în media în anul 1990 și face parte din familia Antena 1 de peste 20 de ani, unde a primit și titlul de ”regele audiențelor” datorită emisiunilor sale de succes și longevității în televiziune.

El și-a făcut un renume în întreaga țară drept prezentatorul emisiunilor de Revelion, ce au dominat audiențele de-a lungul anilor, plus numeroase alte show-uri ce au încântat publicul din România. În anul 2010, el a lansat și cartea "Amintiri în alb-negru", un alt proiect notabil în cariera sa de succes.

Printre cele mai cunpscute emisiuni pe care le-a prezentat Dan Negru se numără: „Next Star”, „Ghicește vârsta”, „Te pui cu blondele”, „Vrei să fii milionar”, „Plasa de stele”, sau „Ciao Darwin”.

Printre cele mai recente proiecte ale lui Dan Negru se numără Legendele cu Dan Negru.

Oana Roman, schimbare de look, după ce zilele trecute a fost nevoită să meargă la spital deoarece nu se simțea bine... Ștefania Costache (Lolrelai de la iUmor) a întors toate privirile cu ținuta ei sexy, la plajă. Cum a fost surprinsă...
Parteneri
Horoscopul zilei de 13 august 2022. Leii se simt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x