Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Dan Negru: O poveste cu o semnificație grea...

De Paște, este momentul potrivit când putem reflecta, analiza și trage concluzii. Mai ales dacă avem timp să stăm noi cu noi


De Paște, este momentul potrivit când putem reflecta, analiza și trage concluzii. Mai ales dacă avem timp să stăm noi cu noi . Totodată, este important să ne aducem aminte de începuturi, de creștinătate, de vieți jerfite pentru ca noi să fim așa, astăzi.

Iar prezentatorul Next Star a scris, pe Facebook, unul dintre cele mai grele adevăruri: "In anii ’50 comunistii rusi au organizat un mare miting in Piata Rosie din Moscova, in duminica Pastelui. Au adus cu forta zeci de mii de moscoviti, duminica dimineata, tocmai ca oamenii sa nu se duca la biserica. Mitingul era indreptat impotriva religiei si oratorii sovietici urcau la prezidiu si demolau existenta lui Dumnezeu.
La finalul manifestatiei au fortat si un tinar preot sa urce la tribuna si sa rosteasca cuvinte impotriva religiei, sa spuna ca el nu crede si ca incepind din ziua respectiva se leapada de haina preoteasca.
Preotul , un tinar de vreo 30 de ani, a urcat la tribuna si in fata a zeci de mii de moscoviti adusi cu forta in Piata Rosie a spus doar atit “Hristos a inviat!”…
Si multimea a raspuns intr-un cor : "Adevarat a inviat!”

Fără cuvinte...

Recomandari