Antena Căutare

Decizie fără precedent! Ce vrea să facă Oana Zăvoranu cu hainele și cu lucrurile personale ale mamei sale

Oana Zăvoranu uimeşte din nou! Vedeta a decis să facă un gest fără precedent. Mai precis, Oana vrea să doneze o bună parte din lucrurile personale ale mamei sale.

Oana Zăvoranu uimeşte din nou! Vedeta a decis să facă un gest fără precedent. Mai precis, Oana vrea să doneze o bună parte din lucrurile personale ale mamei sale.

Vedeta a decis să doneze obiectele mamei sale, Mărioara, înainte ca vila din Afumaţi să fie vândută.

"Voi dona toate obiectele personale de îmbrăcăminte şi încălţăminte, adică absolut tot, ceea ce mama mea a iubit, a purtat sau nu a apucat să poarte niciodată!", susține bruneta.

Oana nu şi-a dorit sub nicio formă să obţină vreun profit din această acţiune, ci doar să bucure oamenii care nu-şi permit haine sau alte obiecte de lux.

"Pentru că nu doresc să le pun pur şi simplu în nişte saci de plastic am să deschid, larg, pentru ultima oară, porţile vilei mele din Afumaţi. Voi pune la dispozitie şi blănuri de vizon, vulpe polară şi diverse articole extrem de costisitoare, pentru doamnele sau domnişoarele care şi-au dorit vreodată o blană şi nu au putut să şi-o achiziţioneze", a mai spus Oana.

ȘOC și groază! Mihai Trăistariu duce o luptă grea, după ce a pierdut toate firele implantate: "Mi-a căzut tot părul... Carla Maria, la microfon! Fetița Mirelei Boureanu Vaida a împlinit opt luni și e deja o mică vedetă...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x