Căutare Live

Declaraţie surpriză a Anei Mocanu, după ce a anunţat că renunţă la celebritate pentru iubit: "Copilul e binevenit!”

La nici o zi după ce a anunţat că părăseşte echipa emisiunii "Un Show Păcătos", Ana Mocanu a vorbit despre rolul de mamă.

La nici o zi după ce a anunţat că părăseşte echipa emisiunii "Un Show Păcătos", Ana Mocanu a vorbit despre rolul de mamă.

Fosta asistentă TV va pleca mâine din România.

"(...) Am stat foarte bine să mă gândesc, am luat decizia cu el. (...) Am decis că e mai bine pentru noi doi, nu am sărit nicio etapă. M-am axat mulţi a pe carieră. Mi-am deschis şi un site de haine online, eu mereu am fost o persoană independentă şi nu vreau să stau degeaba. (…) Eu mi-am dorit copii de la 18 ani, dar nu a fost să fie. Amândoi ne dorim copii, dar nu am făcut o obsesie din asta. Când va fi, va fi şi o să-l iubim foarte mult. Un copil e binevenit. (…) Am talia 57, mi-e greu să le vând. Mâine voi pleca, dar voi mai veni aici, am familie aici. Nu o să stăm fix în Barcelona, dar o să stăm într-un oraş, care e aproape de Barcelona.", a declarat Ana Mocanu în cadrul emisiunii "Răi da' buni".

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Mioara Roman, sfâşiată de durere: "Este în stare foarte gravă! Se luptă cu boala!"...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri