Căutare Live

Delia, primele imagini de poveste cu cea mai iubită nepoțică. Este fashionistă de mică, la fel ca mătușica e. Cât de mut seamănă! (GALERIE FOTO)

Pentru că, nu de mult, Delia a devenit mătuşică, a şi început nebunia pozelor. Mândră de nepoţica ei, artistă a ţinut să împărtăşească această bucurie cu fanii ei, iar noi am fost pe fază şi am realizat o galerie foto cu primele imagini în care apare cea mai iubita nepoţică. 

Pentru că, nu de mult, Delia a devenit mătuşică, a şi început nebunia pozelor. Mândră de nepoţica ei, artista a ţinut să împărtăşească această bucurie cu fanii ei.

Iar noi am fost pe fază şi am realizat o galerie foto cu primele imagini în care apare cea mai iubita nepoţică.

Este mitică, blonduţa şi pozează ca o adevărată fashionista, aşa cum este şi mătuşa ei. Este moştenire de familie, ce să mai! Vă daţi seama cum va fi fetiţa ei? O adevărată prinţesa!

Imediat după Crăciun, Oana a adus pe lume o fetiţă sănătoasă tun, frumuşică foc şi gata să fie răsfăţata de mătuşica Delia.

Andreea Marin, din nou mamă! Vedeta a făcut o dezvăluire ce i-a pus pe toți pe jar!... Cu cine s-a împăcat Katy Perry, la nici un an de când s-a despărțit de el...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x