Căutare Live

El se pregătea de nuntă, ea l-a părăsit. Despărțirea care a zguduit Hollywood-ul. E din nou singură!

Fotomodelul Gigi Hadid, voleibalistă în adolescență, e din nou singură. Cearta dintre ea și Zayn Malik a provocat despărțirea săptămânii în showbiz, după doi ani de relație.

Fotomodelul Gigi Hadid, voleibalistă în adolescență, e din nou singură. Cearta dintre ea și Zayn Malik a provocat despărțirea săptămânii în showbiz, după doi ani de relație.

,,Despărțirea care a zguduit Hollywood", așa cum scrie site-ul bollboard.com, are la bază un vechi tatuaj al fostului cântăreț de la One Direction, cu numele fostei sale iubite, Perrie Edwards. Zayn Malik este afectat de această situație, mai ales că, în ultima vreme, circulau zvonuri despre intențiile sale de a se căsători cu modelul american.

,,Gigi și eu am avut o relația incredibil de semnificativă, plină de iubire și distractivă și am un mare respect și adorație pentru Gigi, ca femeie și ca prieten. Are un suflet incredibil. Le sunt recunoscător tuturor fanilor pentru că au respectat această decizie dificilă, precum și intimitatea noastră în aceste momente. Am fi vrut ca veștile să vină prima dată din partea noastră", a scris Zayn Malik pe contul său de Twitter, după despărțirea de Gigi Hadid.

Sora lui Liviu vorbește, în exclusivitate, despre reacția bărbatului la moartea Israelei : „Ea i-a trimis bani cu o săpt... Ți se rupe sufletul! Prima apariție în public a lui Liviu, soțul Israelei: "Nuuu, nu e moartă, mă!"...
Parteneri
Gem de pepene galben. Gem fin cu textură de jeleu
Catine.ro
Ultimele știri
Top Văzute
x