Căutare Live

Emy Alupei, imagine emoționantă din copilărie. Cât de frumoasă era cântăreața

Emy Alupei și-a surprins comunitatea de fani cu o fotografie din copilărie, unde a reinterpretat zâmbetul ei inocent.

Emy Alupei, imagine emoționantă din copilărie. Cât de frumoasă era cântăreața

Instagram

Cântăreața Emy Alupei a reușit să-și surprindă comunitatea de fani cu o fotografie din copilărie, de pe vremea când era doar o fetiță, la școală. Vedeta a primit mesaje frumoase de la oameni, după ce a participat în competiția The Challenge.

Emy Alupei, imaginea adorabilă din copilărie. Cât de frumoasă era artista

Emy Alupei și-a surprins fanii cu o fotografie din copilărie, iar aceștia nu au stat nepăsători și i-au comentat și ei. Aceasta a refăcut fotografia din perioada școlii primare, iar zâmbetul i-a rămas același.

Citește și: Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Emy Alupei a apărut pictată pe față. După un dans de senzație a urmat săritura

Cântăreața și-a păstrat din frumusețe și cu trecerea anilor, iar prietenii virtuali ai artistei au observat cu ușurință acest lucru. Emy Alupei a devenit cunoscută în urma aparițiilor sale de la tv, în show-uri precum X Factor și Splash! Vedete la apă, dar și din topurile muzicale românești, unde a știut cum să reziste odată cu trecerea timpului.

„GOD i’m Peter Pan”, a scris ea în dreptul fotografiei reproduse, care a primit mii de aprecieri de la fanii săi de pe Instagram.

Citește și: Câți bani a câștigat Emy Alupei după ce a participat la show-ul internațional The Challenge. Pe ce loc s-a clasat cântăreața

Emy Alupei, suma de bani pe care a câștigat-o după ce a participat la The Challenge. Pe ce loc s-a clasat

Emy Alupei a tras tare în competiția The Challenge și a fost răsplătită cu suma de 50.000 de dolari. Emy Alupei s-a clasat pe locul 3, alături de partenerul ei din finală, americanul Devin Walker, însă cei doi câștigători mari au decis să împartă premiul cu ceilalți concurenți aflați pe podium.

Iată că deși nu a ieșit pe primul loc, cântăreața româncă a primit os umă de bani frumușică. Marea învingătoare al celui de-al 37-lea sezon al emisiunii „The Challenge: Spies, Lies and Allies” a fost desemnată americanca Kaycee Clark, o fostă câștigătoare a show-ului „Big Brother”. Astfel că, ea și partenerul ei, C.T. Tamburello s-au ales fiecare cu câte 500.000 de dolari, potrivit libertatea.ro.

Dar au vrut să împartă premiul și cu ceilalți de pe podium. Astfel că, Emy Alupei a primit 50.000 de dolari de la marii câștigători ai show-ului.

Emy Alupei a acceptat provocarea de a participa în cadrului celui mai nou sezon din „The Challenge: Spies, Lies and Allies” de la MTV. Artista a mai participat și în cadrul altor reality-show-uri tv, unde a făcut o impresie foarte bună.

Cântăreața a publicat pe contul personal un clip în care a vorbit despre experiența aceasta, făcându-și o mică prezentare. Iată cum se descrie ea:

„Sunt o cântăreață, pot face și rap foarte foarte bine. Și locuiesc cu mama mea pe care o iubesc atât de mult! De asemenea vreau să-mi fac bunica mândră care este sus, în ceruri. Am și un lănțișor cu chipul ei. Ea e îngerul meu păzitor”, spune artista în prezentarea publicată atât pe contul ei personal de Instagram, cât și pe cel al emisiunii.

Maluma revine la București, în 2022, și va cânta chiar din mijlocul publicului. Ce vrea artistul de la fanele românce... Cum arată casa în care locuiesc Dani Oțil, soția și fiul lui. Imaginea publicată de Gabriela Prisăcariu...
Parteneri
Bulion de roșii cu ardei capia copți
Catine.ro
Ultimele știri
x