Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Madonna a fost criticată de ministrul israelian al Culturii, pentru gestul de pe scena Eurovision 2019: „Cu tot respectul pe care i-l port Madonnei...”

Recitalul susținut de Madonna din timpul finalei Eurovision 2019 a fost criticat atât de fanii artistei, cât și de oficialii israelieni. 

Recitalul susținut de Madonna în finala Eurovision 2019 a fost criticat atât de fanii artistei, cât și de oficialii israelieni.

Ministrul israelian al Culturii, Miri Regev, a spus duminică că prezenţa steagului palestinian pe spatele dansatorilor care au însoţit-o pe Madonna pe scenă în timpul finalei concursului Eurovision a fost o „eroare”, informează AFP.

„Este o eroare, nu putem implica politica la un eveniment cultural, cu tot respectul pe care i-l port Madonnei”, a spus ministra Regev, înaintea reuniunii săptămânale a consiliului de miniştri.

Chestionată de jurnalişti, Regev, care nu a asistat la finala de sâmbătă seară a concursului Eurovision din Tel Aviv, a criticat postul de televiziune public israelian Kan, care, potrivit acesteia, nu şi-a îndeplinit corect misiunea permiţând drapelului palestinian să apară pe ecrane.

Vedeta pop Madonna nu a cedat apelurilor la boicot lansate la adresa sa de militanţi pro-palestinieni, care au denunţat acest eveniment cultural ca urmărind, în opinia lor, să ascundă realităţile conflictului israeliano-palestinian.

Întrebată de prezentatorii galei, înainte să urce pe scenă, care este mesajul pe care doreşte să-l transmită cu ocazia concursului Eurovision, Madonna a răspuns: „Nu trebuie să subestimăm niciodată puterea muzicii de a aduce oamenii împreună”.

Nu se ştie dacă Madonna avea cunoştinţă de faptul că unii dintre dansatorii săi vor arbora, în scurt timp, drapelele israelian şi palestinian.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro