Familia Mirelei Vaida, la plimbare cu metroul. Vedeta a fost fotografiată alături de soțul și micuții ei. Toți patru s-au asortat și i-au topit pe fani

Mirela Vaida se poate declara o femeie împlinită. Are o carieră de succes şi două mogâldeţe care îi fac viaţa mai frumoasă.  Mândră de familia ei, recent, prezentatoarea tv a postat pe contul de socializare o imagine în care apare alături de soțul, fetița și băiețelul ei.

Mirela Vaida se poate declara o femeie împlinită. Are o carieră de succes şi două mogâldeţe care îi fac viaţa mai frumoasă. Mândră de familia ei, recent, prezentatoarea tv a postat pe contul de socializare o imagine în care apare alături de soțul, fetița și băiețelul ei.

Cei patru, asortati cu geci de culoare galbena, au fost fotografiati in timp ce calatoreau cu metroul, in Bucuresti. Iar zambetul larg nu lipseste din cadru.

"Brigada galbenă a făcut o studențească", a glumit artista, pe Facebook.

Mirela incearca sa se dedice cat poate vietii de familie, printre filmari, cantari si repetitii. Deși nu e deloc ușor, vedeta refuză din start ajutorul familiei și nu ia în calcul nici măcar angajarea temporară a unei bone.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri