Căutare Live

Fanii ard de nerăbdare să-i vadă fața, dar Carla's Dreams dă bani grei pe vopsea! Cât costă aparițiile mascate ale artistului

„Carla's Dreams” a devenit un fenomen pe piața muzicală din România. După succesul pe care l-a înregistrat cu piesa "POHUI", realizată în colaborare cu Inna, artistul a scos hit după hit, iar acum se bucură de un succes uriaș. Totuși, identitatea vedetei este un adevărat mister.

„Carla's Dreams” a devenit un fenomen pe piața muzicală din România. După succesul pe care l-a înregistrat cu piesa "POHUI", realizată în colaborare cu Inna, artistul a scos hit după hit, iar acum se bucură de un succes uriaș. Totuși, identitatea vedetei este un adevărat mister.

Deși toată lumea îi fredonează versurile, puține persoane știu de fapt cine se ascunde în spatele măștii misterioase. Faima pare să fi fost dată și de machiajul bine realizat pe care artistul îl poartă la fiecare apariție publică. Dar ce presupune această mască?

Artiștii au recunoscut, într-un interviu acordat Libertatea, faptul că dorința de anonimat nu reprezintă o misiune ușoară: petrec în jur de o oră la machiaj, înainte de orice apariție publică, și încă o jumătate pentru demachiere.

Nici bugetul pentru machiaj nu este unul mic: o sută de euro, fiecare apariție! De peste patru ani, cântăm cu măștile pe față, nu este o idee originală, a fost rezultatul căutării unui răspuns la intrebarea cum să ne păstrăm intimitatea”, și-au început șirul dezvăluirilor pentru Libertatea, băieții de la Carla’s Dreams. ”Costurile diferă în funcție de complexitatea machiajului, dar dacă am face o medie, cam o sută de euro pentru fiecare aparitie a trupei”.

Elena Hasna, copilul fenomen de la "Next Star", a devenit o adevărată domnișoară! Cum arată artista la finalul... E un artist celebru, dar are o temere uriașă pe plan personal! Dorian Popa: "N-am să mint, îmi este frică de ideea ...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri