FOTO! Duelul nasurilor! Care vedeta autohtona ar trebui sa isi "regleze" lungimea nasului?

Nasul este poate una dintre cele mai sensibile zone pentru femei. Putine sunt multumite de felul in care arata aceasta parte a corpului. Printre ele se numara, bineinteles, si vedetele din showbizul autohton.

Poate cel mai celebru nas din showbizul autohton este al Andreei Tonciu. Bruneta se enerveaza la maxim cand alte vedete se iau de defectul ei. Si nici "sora" ei, Sanziana Buruiana nu se poate mandri cu un nas perfect. Totusi, bustul impresionant al modelului eclipseaza orice alt efect.

Nu rata galeria foto de mai jos!

Andreea Balan este o alta vedeta cu nas ceva mai mare decat si-ar fi dorit. Dar artista a avut grija de acest lucru si, multumita unei operatii estetice, este acum multumita de modificarile efectuate.

Nici Andreea Banica sau Inna nu se pot mandri cu un nas de dimensiuni ideale, dar cele doua par a se fi impacat cu situatia.

Foto: cancan.ro

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri