Căutare Live

FOTO! În prag de sezon cald, CRBL s-a lansat în afaceri: "Trei la zece mii!"

Mult nu mai e și se va da startul unui noi sezon estival. Vară, soare, mare, ingredientele perfecte pentru o vacanță de vis!

Mult nu mai e și se va da startul unui noi sezon estival. Vară, soare, mare, ingredientele perfecte pentru o vacanță de vis!

Și ce credeți că face al nostru CRBL? Ei bine, se lansează în afaceri cu... ochelari de soare! "Trei la 10 mii", stă scris pe contul său de Facebook în dreptul unei imagini care îl înfățișează alături de doi prieteni.

Păi, dacă veniți și voi la pachet cu ochelarii... Fetelor?

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Bianca Drăguşanu este faimoasă şi la Hollywood! Un mare actor internaţional a recunoscut-o!...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri