Căutare Live

FOTO! Infidelă, dar mai sexy ca niciodată! Maria Constantin și-a schimbat look-ul: Cum arată acum fosta soție a lui Marcel Toader

Despărțirea anului în România rămâne un mister pentru mulți dintre cei care i-au îndrăgit pe Marcel Toader și Maria Constantin. Vestea că cel mai iubit cuplu din showbizul autohton s-a destrămat a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că motivul deciziei a fost...infidelitatea.

Despărțirea anului în România rămâne un mister pentru mulți dintre cei care i-au îndrăgit pe Marcel Toader și Maria Constantin.

Vestea că cel mai iubit cuplu din showbizul autohton s-a destrămat a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că motivul deciziei a fost...infidelitatea.

Una peste alta, ambii au confirmat divorțul, însă cântăreața de muzică populară pare să fi trecut repede peste moment.

Maria Constantin se implică tot mai mult în carieră și se laudă, prin intermediul paginii sale de Facebook, cu numeroase proiecte muzicale. În plus, Maria și-a schimbat look-ul, optând pentru o tunsoare nouă, ceea ce o face și mai atrăgătoare: ”Arăți foarte bine, parcă ți-a priit divorțul”, i-a comentat un fan pe pagina sa de Facebook.

Cele mai emoţionante momente de la nunta lui Dan Badea şi a Mădălinei! Valsul mirilor a lăsat pe toată lumea cu gura căs... Mare petrecere pentru micuțul Ayan, fiul lui Andrei Ștefănescu! Liviu Vârciu și Pepe au făcut show...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri