Giulia, fără inhibiții pe rețelele de socializare. Vedeta a pozat doar într-un bikini minuscul

Giulia a lăsat toate inhibițiile deoparte și s-a lăsat fotografiată într-o ipostază incendiară pe rețelele de socializare. Vedeta a pozat doar într-un bikini minuscul, în timp ce era așezată pe pat. Imaginea a strâns peste 2000 de aprecieri, dovadă că a fost pe placul fanilor săi de pe Instagram.

Giulia, fără inhibiții pe rețelele de socializare

insatgram/mygiulia

Giulia Anghelescu se numără printre cele mai frumoase femei din România. După implantul mamar, vedeta alege să poarte numai ținute care să îi pună în evidență bustul extrem de generos.

Cum s-a lăsat fotografiată cântăreața Giulia Anghelescu doar într-un bikini minuscul

Cântăreața face senzație pe rețelele de socializare, acolo unde fanii au ocazia să o vadă în cele mai sexy cadre. Pentru că este conștientă de calitățile sale fizice incontestabile, Giulia alege să poarte cât mai puține articole vestimentare. În felul acesta, trupul său perfect este pus în valoare.

Citește și: Giulia, doar în bikini pe Instagram. Imaginea curajoasă cu un mesaj extrem de puternic

Într-o postare recentă, Giulia, fosta membră a trupei Candy, a apărut în fața prietenilor săi virtuali de pe Instagram doar într-un bikini minuscul, în timp ce era așezată pe pat. Artista s-a jucat cu mințile bărbaților, cărora le-a stârnit curiozitatea, dar și cele mai nebănuite fantezii.

Fotografia a fost realizată imediat după ce vedeta s-a trezit, dovadă că aceasta este ținuta pe care alege să o poarte în fiecare noapte. Giulia își propune să fie sexy și atunci când își face somnul de frumusețe.

''Bună dimineața!'', a fost mesajul pe care Giulia l-a transmis comunității sale de urmăritori de pe Instagram.

Citește și: Cum arată bustul lui Giulia Anghelescu la 9 luni după implanturile cu silicon. Imaginea publicată de artistă

Vedeta și-a acoperit sânii numai cu lenjeria patului, lăsând aproape totul la vedere. În partea de jos, fanii au observat un detaliu extrem de interesant. Giulia poartă un bikini minuscul din dantelă albă.

Nu este prima oară când Giulia aprinde imaginația fanilor. Pe profilul său de Instagram se regăsesc multe imagini similare. Artista nu își lasă doar sânii la vedere, ci și posteriorul sexy.

Giulia Anghelescu se bucură de o căsnicie fericită alături de Vlad Huidu. Cei doi și-au unit destinele în 2012 și sunt fericiții părinți ai micuței Antonia Sabina și ai băiețelului Eduard Mikael.

Citește și: Vedete din România care au avut sarcini cu probleme. Ce divă a rămas cu mari probleme de sănatate după ce a născut

Ultimele știri