Căutare Live

Imaginea publicată de Gina Pistol după ce a anunțat că e însărcinată. Cât de mare e burtica ei de gravidă

La doar câteva zile după ce au anunțat că așteaptă un copil, Gina Pistol și-a încântat fanii cu poze din vacanța cu iubitul său, Smiley.

În cea mai recentă imagine publicată de prezentatoarea emisiunii “Chefi la cuțite”, ea se afla la malul mării, zâmbind.

Imaginea perfectă a relaxării, Gina pare să se bucure de briza mării și de soarele care îi luminează fața zâmbitoare.

Îmbrăcată cu o rochie comodă albastră cu un model cu flori albe, Gina a lăsat să se vadă și cât de mare i-a crescut burtica de gravidă. Fanii s-au întrecut în complimente în comentarii.

“Ești superbă în sfârșit îți văd burtica”, “Felicitări pt sarcină, să fiți fericiți mereu că meritați sunteți niște oameni deosebiți”, “Cea mai minunată perioadă din viața unei femei! Și cel mai minunat feeling! Acela de a deveni MAMĂ! FELICITĂRI! SARCINĂ UȘOARĂ!” au scris fanii când au văzut imaginea.

În doar 24 de ore, imaginea cu Gina Pistol și burtica ei de gravidă a strâns deja aproape 160.000 de aprecieri pe Instagram.

Virgil Ianțu s-a îmbolnăvit de coronavirus. Care e starea sa... Elizabeth Hurley, apariție incendiară pe Instagram. A pozat în costum de baie la 55 de ani...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri