Inna are o singura dragoste. EXCLUSIV!

Intr-un interviu exclusiv acordat pentru www.antena1.ro, Inna a vorbit obsedant despre singura ei dragoste.

Tanara si plina de succes, Inna traieste o poveste de iubire cu muzica ei. Are prieten, insa muzica pare sa fie prioritatea numarul unu, chiar si in clipele de relaxare.

De altfel, intrebata daca a fost vreodata respinsa in dragoste, Inna a raspuns pentru www.antena1.ro ca „singura mea dragoste este muzica si nu m-a respins niciodata".


Desi a lucrat foarte mult la imaginea ei, neacceptand niciun fel de fotografii si sedinte foto in afara celor comandate de ea, Inna sustine ca nu se simte o femeie sexi, ci s-ar descrie mai mult prin termenul de optimista.


Totusi, este increzatoare in atuurile fizice, promitand ca nici peste 15 ani nu va apela la chirurgia estetica. In ce priveste modul in care se intretine, Inna dezvaluie ca secretul sau se afla in miscarile de dans si nenumaratele ore de repetitie de la sala, alaturi de dansatorii sai.

Sursa foto: www.inna.ro

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri