Căutare Live

Instanta a decis: Oana Zavoranu trebuie sa ii plateasca lui Pepe daune in valoare de 10.000 de lei

Razboiul dintre Oana Zavoranu si Pepe este departe de a se fi terminat. Dupa ce cantaretul i-a intentat un proces fostei sotii pentru defaimare, justitia a decis in favoarea lui. Bruneta trebuie sa-i dea daune in valoare de 10.000 lei artistului. In caz contrar, va fi executata silit.

Oana Zavoranu este la un pas sa fie executata silit de Pepe. Bruneta a pierdut procesul pe care fostul sot i l-a intentat pentru defaimare, iar acum trebuie sa bage mana adanc in buzunare pentru a plati daune in valoare de 10.000 de lei.

"Astept sa-mi incasez banii si sa-i donez asa cum am promis. Cert e ca pe mine m-a interesat sa demonstrez publicului ca nu a avut dreptate si ei, oarecum, sa-i atragem intr-un fel atentia sa nu mai jigneasca pe viitor fara sa aiba acoperire", a declarat Pepe.

In cazul in care Oana nu va scoate banii, vedeta s-ar putea trezi cu sechestru pe bunuri, iar conturile sale ar putea fi blocate.

"Cred ca o sa plateasca, ca e bine intentionata, nu cred ca vrea sa se puna impotriva legii. Nu trebuie sa-mi dea mie banii, poate sa faca o donatie directa si sa certifice clar ca e in numele meu catre niste copii. Poate sa aleaga ea o casa de copii. Nu aveam nevoie de banii ei pentru mine. Am vrut doar sa demonstrez ca nu are dreptate", a mai spus Pepe.

Oana Zavoranu nu a putut fi contactata ca sa-si spuna parerea.

Jorge a fost la Supercupa. "Fortza Steaua!!!"... Anda Adam, cucerita de un domn misterios...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri