Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor este o adevărată domnișoară și își face deja planuri de viitor. Totuși, ideile ei sunt schimbătoare și dacă în trecut lua în calcul posibilitatea de a deveni medic, acum fiica lui Irinel Columbeanu vrea să fie avocat.
Irina Columbeanu s-a născut în anul 2007. La cei 14 ani ai săi, tânăra exersează din greu pentru a-și îndeplini obiectivele.
Ce spune Irinel Columbeanu despre fiica sa, Irina Columbeanu
Irinel Columbeanu a mărturisit că fiica lui care locuiește în SUA face deja simulări de procese, cu gândul că într-o zi va fi un foarte bun avocat.
„În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau, nu știu exact în ce constau. La ei, învățământul e diferit. Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să devină avocat”, a declarat Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.
Mai mult, Irinel Columbeanu se poate mândri cu faptul că adolescenta scrie o carte. Recent Irinel Columbeanu și-a anunțat lansare apropriei cărți, așa că faptul că și fiica lui scrie o carte îl face foarte mândru. Totuși, irinel Columbeanu nu a fost curios să afle detalii despre subiectul cărții pe care o pregătește fiica lui.
Irina Columbeanu scrie o carte, la fel ca tatăl său
„Nu cunosc ce scrie Irina, o voi citi cu interes când o să o termine, nu am încercat să aflu. Fiind și eu autor, știu cum e. Nici ea nu-mi cere mie sfaturi, nici eu ei. Orice autor, nu vrea să dezvăluie nimic, până nu apare. În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau”, a adăugat acesta.
Omul de afaceri în vârstă de 64 de ani a decis să-și intituleze cartea “Istoriile unui vehement – Ipocrația”.
„Acest volum va fi prima carte diferită, în care se folosește o nouă o idee care mie mi-a venit grație pandemiei, care a generat necesitatea de a fi controlat certificatul verde. Am fost curios să văd cum se controlează veridicitatea unor informații, pe baza codului QR care e citit de orice body-guard, cu aproape orice cameră. Îl scanează și sare direct pe site-ul care trebuie. Niște oameni care nu au mare instructaj în IT, pot verifica ceva. Astfel, acest cod QR va fi la îndemâna oricui va vrea să citească volumul tipărit. Este vorba despre un acces în mediu digital, posibil printr-un cod qr, care se va tipări în paginile cărții', a declarat Irinel Columbeanu pentru sursa citată anterior.