Căutare Live

Izabel Goulart, imagini incendiare din vacanța exotică. Cum s-a lăsat fotografiată

Izabel Goulart este unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite fotomodele din Brazilia, însă foarte puțini au văzut-o în astfel de ipostaze.

Izabel Goulart este unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite fotomodele din Brazilia, însă foarte puțini au văzut-o în astfel de ipostaze

Getty

Maria Izabel Goulart Dourado, cunoscută ca Izabel Goulart, s-a născut pe 23 octombrie 1984, în São Carlos, São Paulo, Brazilia. Aceasta are o carieră de succes în lumea modeling-ului, după ce a fost descoperită în timp ce făcea cumpărături într-un magazin, alături de mama sa, iar acum este unul dintre cele mai frumoase și apreciate modele de la Victoria's Secret.

Frumoasa brunetă impresionează prin formele sale apetisante și frumusețea deosebită cu care poate cuceri orice bărbat.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Citește și: FOTO | "Ne-ai omorât pe toți!" Goală pe terasă, alături de iubitul fotbalist, Izabel Goulart, nu are nicio rușine să-și expună trupul de zeiță

Cum s-a lăsat fotografiată Izabel Goulart

Fotomodelul brazilian este femeia cu cel mai sexy cont de Instagram, unde are mai bine de 4.6 milioane de urmăritori, care o apreciază și o îndrăgesc. Deși publică foarte multe fotografii pe rețelele de socializare, nu se știe prea multe despre viața ei personală.

Recent, Maria Izabel Goulart Dourado a postat pe contul oficial de Instagram o serie de imagini din vacanța sa exotică, unde se pare că se relaxează și se simte foarte bine. Aceasta a atras imediat toate privirile și a primit foarte multe complimente din partea fanilor.

Îngerașul de la Victoria's Secret se lasă fotografiată în cele mai provocatoare ipostaze și cele mai sexy ținute.

Fotografiile fotomodelului strâng mai bine de 110.000 de aprecieri și o mulțime de comentarii pozitive.

Izabel Goulart a publicat și o fotografie spectaculoasă, în care își ascunde față cu ajutorul unei pălări. Este evident faptul că modelul este posesoarea unui corp superb, iar acest lucru este vizibil din fotografiile sale din mediul online.

Izabel Goulart trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Kevin Trapp, cel care a cerut-o în căsătorie în urmă cu trei ani. Aceasta publică foarte rar imagini cu soțul ei, însă relația lor este una puternică.

Bărbatul care a reușit să o cucerească pe îngerașul Victoria's Secret este un fotbalist profesionist, în vârsta de 30 de ani. El și frumoasa Izabel s-au întâlnit în anul 2005 la Paris și sunt împreună de atunci.

Citește și: Izabel Goulart, femeia cu cel mai sexy cont de Instagram. Ce fel de imagini postează Îngerașul Victoria's Secret

În 2017, Kevin Trapp și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe superbul fotomodel. Aceasta s-a lăudat cu frumos inele și pe rețelele de socializare.

Ce avere are Izabel Goulart

Îngerașul Victoria's Secret, Isabel Goulart, este una dintre cele mai bogate modele. Conform playerswiki, iubita lui Kevin Trapp avea în 2019 5 milioane de dolari în conturi.

În ultimul an, pare că averea sa a crescut cu 1 milion de dolari.

Prin ce dramă a trecut Bruce Willis. Cum a ajuns să se bâlbâie şi să îşi piardă auzul... Carmen de la Sălciua s-a lăsat fotografiată goală, în cadă. Imaginea care a atras toate privirile...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x