Antena Căutare

Jean de la Craiova vrea să dea lovitura pe piața literară. Cântărețul își lansează o carte. Ce spune despre proiect

Jean de la Craiova se pregătește să dea lovitura și pe piața de carte românească. Acesta lucrează la un proiect editorial alături de o scriitoare care-l ajută la redactarea manuscrisului. Ce spune cântărețul despre acest lucru.

Jean de la Craiova vrea să dea lovitura pe piața literară. Cântărețul își lansează o carte. Ce spune despre proiect
Jean de la Craiova vrea să dea lovitura pe piața literară. Cântărețul își lansează o carte. Ce spune despre proiect | Instagram

Jean de la Craiova este foarte încântat de noul său proiect editorial și a vorbti deschis despre acest aspect la Xtra Night Show pe Antena Stars, unde a mai făcut dezvăluiri cu privire la acest subiect.

Jean de la Craiova se pregătește să-și lanseze o carte autobiografică. Când vor putea fanii să o citească

Jean de la Craiova speră ca produsul său literar să fie lansat în luna octombrie sau noiembrie a acestui an și spune despre conținutul cărții că este plin de momente piperate, atât cu clipe frumoase din viața lui, cât și mai puțin frumoase.

Citește și: Theo Rose și nepotul lui nea Marin, sărut pasional în platoul Acces Direct. Jean de la Craiova le-a făcut o dedicație specială

”Sper cu ajutorul lui Dumnezeu ca în toamna aceasta, octombrie noiembrie să o finalizez. Sunt atâtea peripeții, atâtea momente frumoase, mai puțin frumoase. E o poveste a carierei mele. Se va numi ”Viața unui lăutar” e pentru oamenii veseli sau triști, poate îți mai dă o lacrimă, dar îți revi imediat”, a declarat Jean de la Craiova la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Acesta se pregătește să organizeze și o lansare de carte veritabilă, unde speră să invite mai multe persoane care să-i fie alături la acest moment frumos din cariera lui.

”Cred că o să fie muzică veche, într-o locație cu tradiție, cu hangițe. O să fie ceva frumos, chiar o să vă invit”, a mai spus Jean de la Craiova.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din ce a câștigat Jean de la Craiova primii bani

Într-un interviu oferit echipei Antena Stars, manelistul a vorbit despre copilărie, despre momentul în care a început să cânte și despre meseria pe care a avut-o înainte să devină cântăreț.

Citește și: Jean de la Craiova, poveste fabuloasă de viață! "Eu am vrut să mă fac cosmonaut sau șofer pe TIR, dar am ajuns cântăcios”

Acesta a muncit înzecit până la această vârstă pentru că a avut o copilărie foarte grea. Artistul a început să cânte de la 12 ani, după ce părinții săi au divorțat.

"Sunt foarte multe lucruri care s-au îndeplinit cu puterea lui Dumnezeu. Tot ce am realizat în carieră îi datorez lui Dumnezeu."

Pentru că mama sa nu se descurca prea bine din punct de vedere financiar, artistul a decis să o ajute deși era încă un copil. Acesta a fost angajat la un magazin de mobilă unde a dat cu mătura ca să câștige bani. Primea doar 25 de lei pe care îi cheltuia în aceeași zi pe alimente.

Pasiunea pentru muzică a descoperit-o datorită lui Ion Dolănescu. Din cântat a câștigat bani mulți, dar în copilărie cânta chiar și dacă i se oferea o găină pentru că nu avea ce să mănânce.

"De la doisprezece ani o luam din tren în tren. Am început să cunosc stațiile de tren și unde mergeam, cântam pe la Căminul Cultural, prin județul Dâmbovița. Mai îți dădea unul o găină, un curcan, un pui, ce avea omul prin curte."

A fost nevoit sa renunțe la copilărie, pentru că și-a dedicat tot timpul muzicii, și deși, uneori își dorea să iasa să se joace cu copiii de vârsta lui, a ales sa se dedice pasiunii, care l-a scos din sărăcie și i-a adus celebritatea.

Manelistul este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Acesta se poate lăuda acum că are tot ceea ce își dorește. Nu a fost mereu doar lapte și miere pentru celebrul cântăreț. Acesta nu a avut o copilărie fericită și a munci din greu, pentru a ajunge unde este astăzi.

Actorul Ray Liotta a murit în somn, la 67 de ani. Acesta se afla în Republica Dominicană, unde lucra la un film... Mariana Moculescu a vorbit despre cele mai profunde traume din viața ei. Prin ce cumpene a trecut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x