Jean-Claude van Damme, "complice" la un jaf de bijuterii fără să știe. Ce s-a întâmplat și cine e făptașul

Celebrul actor Jean-Claude Van Damme pare că a avut o legătură ciudată cu un jaf de bijuterii din Paris, fără ca măcar să știe.

Celebrul actor Jean-Claude Van Damme pare că a avut o legătură ciudată cu un jaf de bijuterii din Paris, fără ca măcar să știe.

Profimedia

Actorul Jean-Claude Van Damme pare că se afla la locul nepotrivit în momentul nepotrivit, în timp ce în Paris a avut loc un jaf de bijuterii în apropierea clinicii de oftalmologie la care se afla acesta.

Starul de cinema se afla în urmă cu puțin timp la o clinică de oftalmologie în apropierea căreia era un magazin de bijuterii. Se pare că doi hoți au dat buzna în magazin și au furat bijuterii în valoare de peste 3,5 milioane de dolari, potrivit publicației The Guardian.

Un jaf la care Jean-Claude Van Damme a fost "complice" fără să știe

Mai mulți martori de la fața locului au spus că toată lumea fusese distrasă de venirea în oraș a marelui actor, iar hoții au profitat de acest lucru, știind că poliția va fi ocupată. Astfel, cei doi au acționat în timp ce Jean-Claude Van Damme era escortat și protejat de polițiști în mijlocul Parisului.

Citește și: Adevărul despre videoclipurile cu Jean-Claude Van Damme ascultând manele. Ce s-a întâmplat în seara în care a fost filmat

Trecători au fost atrași de prezența starului de cinema, iar acest lucru i-a făcut să nu observe ce se întâmpla în magazinul de bijuterii din apropiere. Chiar dacă nu au avut suficienți martori, iar francezii de pe străzi au spus că nu erau siguri de ceea ce au văzut, polițiștii au reușit să aresteze suspecții și să recupereze parte din bijuteriile furate.

În timp ce vinovații de acest jaf nu au fost în atenția trecătorilor și a poliției care era focusată pe siguranța marelui actor, imaginile de pe camerele de supraveghere din apropiere au scos la iveală cine erau hoții.

Unul dintre hoți a plecat în fugă pe un scuter verde pe care îl parcase în fața magazinului de bijuterii, înainte de a trezi suspiciunea trecătorilor.

Când a intrat în magazin, hoțul a pretins că e un client vechi și a cerut să i se arate o serie de bijuterii foarte scumpe. Atunci când le-a primit, hoțul a scos un cuțit și a amenințat-o pe vânzătoarea magazinului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar poliția a reușit să prindă doi suspecți care semănau cu hoțul din imaginile de pe camerele de supraveghere.

Nu este pentru prima dată când magazinul de bijuterii Chaumet este jefuit. Ultima dată a mai fost prădat de hoți în 2009. Magazinul cu bijuterii scumpe are o istorie de 241 de ani.

Actorul nu a dorit să comenteze nimic în legătură cu evenimentele întâmplate.

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Jean-Claude Van Damme a fost în România

Citește și
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Kamara în două ipostaze diferite, alături de fiul său și fosta soție
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Mai multe articole

De curând, Jean-Claude Van Damme a venit în România, unde a apărut în mai multe fotografii și filmări, în diverse ipostaze. Deși programul actorului este unul încărcat, contul de Instagram al acestuia nu este neglijat.

Puțini știu care este adevăratul motiv pentru care faimosul actor a ajuns la noi în țară. Chef Joseph Hadad a povestit pentru Click! în ce împrejurare l-a cunoscut pe Jean-Claude Van Damme, acum 16 ani. Cei doi s-au întâlnit în 2005, într-o sală de forță.

Citește și: Jean-Claude Van Damme, imagine inedită cu Kris Van Damme, fiul său. Cum s-au fotografiat cei doi

Chef Joseph Hadad a mărturisit că actorul a venit în România cu o echipă a unei televiziuni interanționale de modă, la un eveniment din București.

„Când vine în țară trage mereu la noi, iar acum a venit cu echipa de la Fashion TV, cu care a avut un eveniment în București, fiind invitat special. E un tip sportiv, nu mănâncă orice și când a fost la noi a comandat vânătă la cuptor. Are dieta lui personală, are mâncarea lui, pe care o consumă pentru a fi în formă. Este un om haios, nu are figuri și cred că toți care l-au întâlnit au putut observa acest lucru. Am aflat că și el a fost ospătar multă vreme și apoi a devenit pasionat de karate. Este o legendă și îl respect. L-am invitat la noi, la restaurant dar a contramandat întâlnirea, deși oamenii de la restaurant erau pregătiți și fericiți că vine idolul copilăriei lor"

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri