Kim Kardashian a postat o fotografie cu fiica de două luni. Micuța Chicago e leit mama ei!

Micuța Chicago, fiica mai mică a lui Kim Kardashian și Kanye West, a împlinit recent două luni. Mamă deja a trei copii, starleta nu a ascuns vreodată fețele micuților.

Micuța Chicago, fiica mai mică a lui Kim Kardashian și Kanye West, a împlinit recent două luni. Mamă deja a trei copii, starleta nu a ascuns vreodată fețele micuților.

De curând, Kim a publicat o fotografie pe Instagram, în care Chicago apare fără niciun fel de retușare, iar copilul se uită direct în cadru. La câteva minute de la postare, fotografia cu micuța a strâns mii de Like-uri și mulți au spus că micuța seamnă mult cu tatăl ei, Kanye West.

Acesta este al treilea copil al lui Kim Kardashian și Kanye West și este de la o mamă surogat. Din motive de sănătate, Kim nu va mai putea suporta și alte nașteri.

Kim Kardashian a devenit mamă pentru a treia oară la începutul acestui an.

Kim mai are doi copii împreună cu Kanye West, o fetiţă în vârstă de patru ani şi un băieţel cu doi ani mai mic. Cei doi și-au dorit cu ardoare un al treilea copil și visul lor a devenit realitate!

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri