Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Ca o diva: Lady Gaga si-a plimbat catelul in Parcul Herastrau

Lady Gaga a socat Romania! Nu cu tinute extravagante si cu dansuri scandaloase, ci cu un gest cat se poate de firesc: si-a plimbat catelul in parcul Herastrau. In drum spre aeroport, diva s-a oprit pe malul lacului, s-a odihnit pe o buturuga si a mancat cu nonsalanta floricele de porumb.

Mai cuminte, mai imbracata si mai umana decat o stiam, Lady Gaga a intrat agale in Parcul Herastrau. O scena care i-a lasat pe romani cu gura cascata.
A demonstrat ca si divele au pofte simple. O punga de floricele i-a adus imediat zambetul pe buze. Mai ales ca a primit-o cadou, desi a vrut s-o plateasca.

N-a mancat singura floricelele. Le-a impartit cu cel mai bun prieten al sau, catelul Fozzie. Ca o adevarata “lady”, Gaga si-a luat apoi animalul la subtioara, s-a cocotat pe o buturuga si a contemplat lacul minute in sir, pazita discret, de la distanta, de garzile de corp.

A fost dragoste la prima vedere intre romani si Lady Gaga. Iar despartirea a fost grea. Diva si-a rasplatit fanii cu autografe la foc automat si cu bezele trimise gratios din limuzina sa.

Nimeni nu se astepta ca cea mai controversata vedeta din lume sa fie atat de prietenoasa. Dar, inca din prima zi in Romania, Gaga si-a intampinat fanii cu zambete calduroase.

Misterul in care Lady Gaga a stat invaluita ani in sir s-a dezlegat la Bucuresti. Iar luxul, aroganta si agresivitatea care au facut-o celebra pe scena s-au inecat undeva in lacul Herastrau. Din Romania, Lady Gaga a transmis unei lumi intregi un mesaj: e un om simplu.

Recomandari