Leo Messi, fotografii din vacanța din Miami, cu toată familia. Cât plătește pe lună doar pentru cazarea în conacul de lux

Leo Messi este în vacanță cu familia, în Miami, cu soția, copiii, dar și părinții lui, frații și familiile acestora. Starul argentinian a închiriat un conac de lux, la malul oceanului. Iată cum arată.

Leo Messi, în vârstă de 34 de ani, a plecat în vacanță cu toată familia, în Miami, după a cucerit Copa America

Getty Images

Naționala Argentinei a câștigat luna aceasta Copa America, 1-0 cu Brazilia, după o pauză de 28 de ani. După această victorie, Leo Messi, în vârstă de 34 de ani, a vrut să se relaxeze și a plecat într-o vacanță împreună cu cei mai dragi dintre ai lui: soția, copiii, părinții și frații acestuia, dar și familiile fraților lui și o mână de prieteni apropiați. Starul argentinian a postat primele fotografii, pe Instagram, din vacanța în Miami, și este foarte fericit.

Leo Messi, fotografii din vacanța din Miami, petrecută cu familia și câțiva prieteni apropiați, într-un conac de lux

În prima fotografie publicată pe Instagram de către Leo Messi, apar soția acestuia, Antonela Roccuzzo, îmbrăcată într-un top alb și jeanși scurți, și doi dintre copiii lor, afară, în aer liber, iar în cealaltă fotografie, apar Leo Messi și, de asemenea, cei doi băieți, scufundați în apă, zâmbitori. La descrierea fotografiei, apare mesajul: "Vacanță, în familie".

Alături de Messi și familia lui, sunt și părinții acestuia, dar și frații acestuia împreună cu familiile lor, și un grup de prieteni apropiați, se arată în acest articol, într-o proprietate de lux imensă de la malul oceanului, pe care au închiriat-o în Miami, Statele Unite.

Cum arată conacul de lux unde stă familia Messi și cu cât este închiriat, pe lună

Conacul de lux unde stă familia Messi este impresionant. Proprietatea de lux din Key Biscayne a fost construită în 2013 și are nu mai puțin de patru etaje, cinci dormitoare, mai multe camere de recreere, șase băi, sală de jocuri, spa. Totodată, locuința de vacanță dispune și de o piscină, și o grădină, ambele impresionante, pe lângă garajul încăpător.

Proprietatea este închiriată de familia Messi cu 200.000 de dolari pe lună și îi aparține unui argentinian, Sergio Roitberg, om de afaceri și autor al unui bestseller.

O fotografie postată de Leo Messi, cea mai apreciată din istoria Instagram în domeniul sportiv

Leo Messi mai are un motiv de bucurie, în vacanță. O fotografie postată de el, după ce a câştigat Copa America, a devenit cea mai apreciată din istoria Instagram în domeniul sportiv, având peste 20 de milioane de aprecieri, se arată în acest articol.

În fotografie, Lionel Messi apare în vestiar, ținând o mână pe trofeul Copa America. Fotografia a depăşit recordul deţinut de Cristiano Ronaldo, cu o postare în semn de omagiu pentru Diego Maradona.

Ultimele știri