Lidia Buble, goală pe marginea piscinei. Imaginea care a stârnit vâlvă și în rândul artiștilor din România

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România, atât pentru muzica și calitățile sale vocale, cât și pentru aparițiile care taie răsuflarea. Ea a atins inima multor români încă de la primele apariții pe micile ecrane și continuă să atragă privirile în mediul online. Cum s-a pozat pe marginea piscinei.

Lidia Buble

Instagram/Lidia Buble

De curând, cântăreața a lăsat deoparte inhibițiile și s-a pozat într-o ipostază sexy, pe marginea piscinei, renunțând la haine. Elegantă și feminină într-un mod original, Lidia Buble reușește să impresioneze cu aparițiile sale atât în public, cât și în mediul online.

Cântăreața are un costum de baie deschis la culoare și creează iluzia că nu ar purta nimic. Aceasta lasă la vedere posteriorul atent lucrat și o piele extrem de strălucitoare.

Apariția îndrăzneață a artistei a atras atenția și starurilor din România, care s-au îngrămădit să lase un comentariu prietenei lor. Lidia face spectacol cu formele sale voluptuoase și s-a lăsat fotografiată dintr-un unghi care pune imaginația pe jar. Vedeta face furori cu poziția în care s-a fotografiat.

Citește și: Lidia Buble, sexy doar într-un capod. Cum s-a lăsat fotografiată artista și cât de bine arată în ținuta provocatoare

AMI, Ciulia, Tudor Ionescu au fost doar două dintre starurile care i-au lăsat comentarii apreciative divei. Ba chiar, Ciulia i-a arătat prietenei sale de scenă că o invidiază pentru momentele pe care le petrece în peisajul hipnotic: "Block!!! 😧Nu te mai cunosc! Pa! 😒😒😒🌹", iar Lidia Buble îi răspunde: "să nu te aud tocmai pe tine 🤨🤣❤️". Însă, comentariile nu s-au oprit, prietena sa mărturisindu-i că o consideră o "bombă sexi": "hahahhahah😂😂😂 nu cred că îți mai dau block ca sincer m-ar neliniști gândul că undeva, bomba mea sexy, va exploda pentru altcineva și nu pentru mine😔", a scris Ciulia.

Admiratorii săi au rămas plăcut impresionați de ipostaza în care s-a lăsat fotografiată artista și au ținut să-i transmită gândurile bune și aprecierea lor.

Artista a apărut pe piața muzicală după ce talentul său a fost descoperit și promovat de Adrian Sînă, alături de care a lansat piesa 'Noi simțim la fel', care a intrat în toate topurile din România.

Ea a atins inima multor români încă de la primele apariții pe micile ecrane și a ajuns în atentia multora după relația pe care a avut-o cu Răzvan Simion.

Citește și: Lidia Buble, surprinsă cu lacrimi în ochi. Care este motivul pentru care artista a reacționat așa: "Îi mulțumesc lui Dumnezeu"

Lidia Buble provine dintr-o familie penticostală numeroasă, ea având 10 frați și surori: Diana Buble, Corneliu Buble, Elisei Buble, Iosif Buble, Lorena Buble, Daniel Buble, Daniela Buble, Beniamin Buble, Estera Buble, Simion Buble. Despre Lidia se știe încă de la bun început că este o persoană extrem de atașată de familie și a repetat în neunmărate rânduri că, de fiecare dată când va avea ocazia, se va reîntoarce la locul de unde își trage rădăcinile.

Ce pățește Lidia Buble în timpul nopții

Deși este o femeie extrem de puternică, Lidia a povestit acum ceva timp în urmă la Xtra Night Show că suferă de o fobie care nu îi dă pace noapte de noapte.

Atunci când lumina se stinge, Lidiei i se accentuează toate fricile și se teme de orice sunet sau obiect din casă. Această teamă este asimilată cu o fobie denumită nictofobie.

Nictofobie este întâlnită din cele mai vechi timpuri, când oamenii aveau prea puţine metode de a controla lumina şi întunericul noaptea, iar lumina lumânărilor sau lămpilor slabe de gaz creau umbre suspecte şi trădau prezenţa unor pericole, accentuate de multe ori de imaginaţia privitorului.

Citește și: Lidia Buble se mândrește cu cele mai de preț comori. Cum arată mama artistei și sora ei mai mică, Lorena

"Pot să stau și cu poliția în pat, mie tot îmi este frică. Efectiv mi se pare că aud tot felul de chestii noaptea prin casă. Nu e neapărat frică de întuneric, mi-e frică efectiv de tot ce mișcă, de tot ce se aude", spune Lidia Buble la Xtra Night Show, cu ceva timp în urmă.

În ziua de astăzi, o frică nejustificată de întuneric, în condițiile în care te afli într-un mediu securizat precum propriul dormitor sau casă, trebuie luată în considerare ca o fobie, iar toate fobiile pot fi tratate cu ajutorul psihologului, potrivit informațiilor spuse în cadrul emisiunii.

Lidia Buble are aceeași problemă și este terifiată când lumina se stinge. I se pare că aude voci sau sunete amplificate, ceea ce o sperie teribil. Frumoasa vedetă încearcă să-și elibereze cât mai mult camera de obiecte luminoase care pot crea forme dubioase și încearcă să nu stea singură.

Citește și: Lidia Buble și-a găsit mașina zgâriată în parcare. Cum a reacționat vedeta: „Mă doare sufletul puțin”

Frica Lidiei este posibil să aibă rădăcinile în copilările, când frații ei o speriau prin casă cu diferite obiecte, după cum spune cântăreața.

"Dacă am tablouri prin casă îmi imaginez că noaptea plecă aia din tablou și se plimbă prin casă, chestii de genul. La mine parcă toate sunetele se amplifică și aud totul mult mai tare", mai spune artista.

Ultimele știri