Live acumAdela (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Lidia Buble și-a găsit mașina zgâriată în parcare. Cum a reacționat vedeta: „Mă doare sufletul puțin”

Lidia Buble și-a găsit mașina zgâriată intenționat, spune ea. Vedeta le-a povestit și fanilor prin ce a trecut.

Lidia Buble și-a găsit mașina zgâriată în parcare

Instagram

Lidia Buble a povestit pe Instagram că și-a găsit mașina zgâriată și a transmis un mesaj pentru cel care a făcut acest gest.

Artista a precizat că acel individ care i-a zgâriat mașina nu a reușit să o supere, însă o doare puțin sufletul pentru mașina ei.

„Cineva mi-a zgâriat mașina intenționat cu o cheie, se vede că a fost făcută cu o cheie zgârietura. Nu înțeleg. Îmi este milă de tine, sincer. Să știi că pe mine nu ai reușit să mă superi. Mă doare sufletul puțin pentru iubita mea mașină, dar nu înțeleg cu ce te-a ajutat treaba asta sau dacă te-a făcut să e simți mai bine”, a spus Lidia Buble.

Ce i-a transmis Lidia Buble celui care i-a zgâriat mașina

În același timp, Lidia Buble și-a mărturisit dorința ca cel car ei-a zgâriat mașina să nu mai facă acest gest nimănui, niciodată:

Dacă te-a făcut să te simți mai bine, atunci mă bucur pentru tine și mă simt și eu bine pentru tine, dar dacă nu…. Sper să te gândești la ce-ai făcut și să-ți pară rău măcar, să nu mai repeți”, a spus Lidia Buble pe Instastory.

Ce meserii a avut Lidia Buble înainte să devină celebră

Cu mai bine de 1,3 milioane de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram, Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România.

Deși acum este o artistă de succes, Lidia Buble a avut o viața foarte grea și a muncit încă din copilărie.

Citește și: Lidia Buble, într-o pereche irezistibilă de colanți. Cântăreața s-a urcat pe cele mai înalte tocuri de până acum

Ea provine dintr-o familie cu 11 copii, iar pentru a face față situației, trebuia să își susțină părinții din punct de vedere financiar. Aceasta a lucrat ca și bonă în Deva, a fost manager de vânzări pentru o frimă auto, dar a făcut și curat în casele oamenilor.

Ce pățește Lidia Buble în timpul nopții

Atunci când lumina se stinge, Lidiei i se accentuează toate fricile și se teme de orice sunet sau obiect din casă. Această teamă este asimilată cu o fobie denumită nictofobie.

Nictofobie este întâlnită din cele mai vechi timpuri, când oamenii aveau prea puţine metode de a controla lumina şi întunericul noaptea, iar lumina lumânărilor sau lămpilor slabe de gaz creau umbre suspecte şi trădau prezenţa unor pericole, accentuate de multe ori de imaginaţia privitorului.

"Pot să stau și cu poliția în pat, mie tot îmi este frică. Efectiv mi se pare că aud tot felul de chestii noaptea prin casă. Nu e neapărat frică de întuneric, mi-e frică efectiv de tot ce mișcă, de tot ce se aude", spune Lidia Buble la Xtra Night Show, cu ceva timp în urmă.

Citește și: Ghicește vedeta. Fetița cu privire angelică a ajuns o mare cântăreață în România și a fost iubita unui bărbat la fel de celebru

În ziua de astăzi, o frică nejustificată de întuneric, în condițiile în care te afli într-un mediu securizat precum propriul dormitor sau casă, trebuie luată în considerare ca o fobie, iar toate fobiile pot fi tratate cu ajutorul psihologului, potrivit informațiilor spuse în cadrul emisiunii.

Lidia Buble are aceeași problemă și este terifiată când lumina se stinge. I se pare că aude voci sau sunete amplificate, ceea ce o sperie teribil. Frumoasa vedetă încearcă să-și elibereze cât mai mult camera de obiecte luminoase care pot crea forme dubioase și încearcă să nu stea singură.

Frica Lidiei este posibil să aibă rădăcinile în copilările, când frații ei o speriau prin casă cu diferite obiecte, după cum spune cântăreața.

"Dacă am tablouri prin casă îmi imaginez că noaptea plecă aia din tablou și se plimbă prin casă, chestii de genul. La mine parcă toate sunetele se amplifică și aud totul mult mai tare", mai spune artista.

Recomandari