Like Creața se pregătește să devină mămică. Cum arată acum Cristina Lupu, vloggerița care a participat la Chefi la cuțite

Cristina Lupu, sau LikeCreata, cum o cunosc fanii, mai are foarte puțin până va deveni mamă. Fost concurentă d ela Chefi la cuțite este activă pe rețelele sociale și postează fotoreafii în care fericirea acestei periade a sarcinii i se citește în priviri.

Creața a participat în sezonul 6 la Chefi la cuțite și a avut un parcurs lăudabil. Cum arată acum Cristina Lupu

A1.ro

Vloggerița și fosta concurentă de la Chefi la Cuțite, Cristina Lupu a anunțat în luna septembrie că este însărcinată, aceasta urmând să nască în februarie.

„Eu si bebe vă super mulțumim pentru gândurile frumoase și energia transmisă”, le-a transmis LikeCreața fanilor, în luna septembrie.

Fosta concurentă de la Chefi la cuțite, LikeCreața va fi mama unei fetițe

Ulterior, Cristina și-a anunțat fanii că va da naștere unei fetițe.

„Yaaay! Fetița mea. V-o prezint pe A MEA, un îngeraș în creștere. Abia aștept să o cunosc, dar până atunci, d-na doctor are grijă de noi și îi mulțumesc tare mult pentru asta”, a scris Like Creața pe Instagram.

Cristina Lupu este o gravidă foarte frumoasă, iar fericirea i se citește pe chip.

Pe Instagram, viitoarea mamă în vârstă de 33 de ani postează fotografii cu ea, în care își evidențiază burtica, dar și cu ea alături de tatăl copilului.

Creața le-a povestit fanilor că a fost într-o vacanță de relaxare înainte de nașterea bebelușului:

„Am fost în baby moon. Atunci am aflat de acest termen. Așa se numește vacanța făcută de viitorii parinți înainte de a se naste bebelusul
PS: sa tot faci bebelusi”, a scris Cristina pe Instagram.

LikeCreața a devenit cunoscută prin intermediul proiectului LikeOne, în care, alături de Ruxi, prietena ei de atunci, crea vidoclipuri amuzante pe Insternet. După o perioadă în care s-au bucurat de succes, Ruxi și Creața s-au despărțit și și-au împărțit conturile d epe rețelele sociale, pa care strânseseră un număr impresionant de urmăritori.

LikeCreața, parcurs imprsionant la Chefi la cuțite, sezonul 6. În ce echipă a fost și cât de departe a ajuns în competiția culinară Cristina Lupu

În 2018, în sezonul cu numărul 6 Chefi la cuțite, Creața a venit și a obținut 3 cuțite de la chefii DUmitrescu, Bontea și Scărlătescu: "Lăsați-mă cu poveștile voastre, îmi dați sau nu cuțitele?", le-a spus ea chefilor care au gustat atunci din preparatul ei: risotto cu fructe de mare și pesto de nuci.

Citește și: Like Creața, vlogger, față-n față cu cei trei magnifici de la "Chefi la cuțite": "Lăsați-mă cu poveștile voastre, îmi dați sau nu cuțitele?"

Creața nu numai că a obținut un cuțit pe care îl are acum ca amintire, ci a reușit să intre și într-o echipă. Florin Dumitrescu a ales-o pe Creața în echipa lui roșie.

Creața a avut un parcurs impresionant în competiție, reușind să rămână când bucătari cu experiență plecau. Creața a fost eliminată înainte de semifinale, dar s-a bucurat pentru câștigul prietenului său, Mihai Munteanu (Munti) din echipa albastră.

Citește și: Like Creața lovește din nou! Ce dezvăluire șocantă a făcut blonda, după emisiunea „Chefi la cuțite”

Munti și Creața au venit împreună la Chefi la cuțite, iar câștigătorul sezonului 6 și-a ajutat prietena la probele individuale, de câte ori a avut nevoie.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri