Loredana, imagine incendiară din vacanță. Cum s-a lăsat diva fotografiată în piscină

Loredana a făcut o nouă escapadă peste ocean și s-a fotografiat în ipostaze incendiare, sub razele generoase ale soarelui.

Loredana a plecat în vacanță în Miami, Florida și a publicat o fotografie realizată într-o ipostază incendiară

Instagram

Loredana a plecat în vacanță în Miami, și, așa cum ne-a obișnuit, îndrăgita artistă ne ține la curent cu activitățile sale din timpul liber. Prin intermediul rețelelor sociale, Lordana împărtășește cu fanii momente din vacanță.

Recent, jurata X Factor s-a fotografiat într-o piscină, având o atitudine sexy și un costum de baie pe măsură.

Cu un sutien arginitiu care îi pune bustul generos în evidență, Loredana a făcut furori pe plajele din Miami.

La cei 50 de ani ai săi, Loredana este într-o formă de invidiat, iar fanii îi apreciază aparițiile îndrăznețe, în care îi sunt evidențiate atuurile fizice.

„Foarte frumoasă! Felicitări”, „Excelentă fotografie”, i-au comentat fanii Loredanei.

Cum își menține Loredana formele de invidiat

Loredana a publicat recent mai multe video-uri pe Instagram stories cu rutina ei de fitness. Primele au arătat-o pe divă pe terenul de tenis, îmbrăcată într-o ținută sport de culoare albastră, cu accent de albastru deschis.

După aceea, Loredana a publicat și video-uri din sala de sport, în timp ce își lucra formele de invidiat. Îmbrăcată tot într-o ținută sport de culoare albastră, cu un top care i-a pus în evidență abdomenul tonifiat și bustul generos, vedeta a dezvăluit și cine e antrenorul ei de fitness, care o ajută să mențină sănătatea.

Citește și: Loredana, cu abdomenul la vedere într-o ținută adolescentină. Artista a făcut furori cu ipostaza în care s-a fotografiat

”Am un antrenor foarte sensibil,” a declarat Loredana în video. ”E un băiat atât de sensibil încât nu se poate uita la mine că se înroșește. Pe bune!”

În video apare și antrenorul Loredanei, alături de care diva a pozat și l-a rugat să își arate și fața fanilor ei de pe Instagram.

Citește și: Loredana Groza, decolteul adânc care a lăsat totul la vedere. Cât de provocatoare este într-un body crem

”Și chiar e și drăguț,” a spus Loredana cu un zâmbet pe buze, înainte de a-și continua antrenamentul la sală cu exerciții oblice, cu o greutate în brațe.

Loredana, imagini incendiare în timp ce se antrena

Îmbrăcată în colanți în nuanțe de albastru și o bustieră de culoare închisă, Loredana le-a oferit fanilor o mică privire la modul în care se antrenează pentru a-și menține formele de invidiat.

Citește și: Cum arată instructorul de fitness al Loredanei. El este bărbatul ”sensibil” care o menține în formă pe divă

Loredana s-a născut la 10 iunie 1970. Frumoasa cântăreață are o carieră strălucită, fiind pasionată de muzică încă de la vârsta de 3 ani. În adolescență, la vârsta de 16 ani, Loredana a participat la Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia, unde a căștigat premiul cel mare. Acela a fost momentul ei de debut. Ea a avut mai multe turnee în afara țării și a devenit rapid cunoscută și la nivel internațional. De-a lungul anilor, frumoasa artistă a colaborat cu numeroase trupe și cântăreți, precum Direcția 5, Șuie Paparude, Cabron și mulți alții. În 2020, Loredana a fost jurata X Factor, show la care a mers în finală cu Adrian Petrache.

Ultimele știri