Loredana, cu abdomenul la vedere într-o ținută adolescentină. Artista a făcut furori cu ipostaza în care s-a fotografiat

Loredana este o prezență efervescentă, care reușește să capteze atenția din prima clipă, atât în mediul online cât și pe televizor. Prezența ei extrem de volubilă este savuroasă, iar stilul său vestimentar inspiră multe doamne și domnișoare. Cum s-a pozat cântăreața.

Loredana Groza

Instagram/Loredana Groza

Loredana face parte din categoria celor mai iubite figuri din televiziunea românească și asta pentru că oferă pubicului un show de excepție de fiecare dată când își face apariția. Artista a acaparat mediul online cu stilul său, apreciat de sute de mii de femei, care o găsesc o femeie inspirațională!

Loredana, în vârstă de 50 de ani, jurată la X Factor, are o carieră de aproximativ 20 de pe scenă, în fața a milioane de oameni, dar și pe micile ecrane, acolo unde reușește să aducă bucurie de ani de zile pe chipurile românilor.

Citește și: Loredana Groza, schimbarea de look care a atras toate privirile. Ce și-a făcut la păr artista

În jurul ținutelor sale s-au creat mereu zeci de reacții și discuții, mai ales că artista preferă să-și aleagă haine extrem de originale, care nu se încadrează în tipare superficiale. Vârsta este doar un număr pentru Loredana, care arată impecabil, iar orice apariție este desăvâșită.

Loredana, cu abdomenul la vedere într-o ținută care a atras privirile tuturor

Cântăreața a optat pentru un top negru, cu guler alb, suficient de scurt încât să-i lase la vedere abdomenul bine lucrat. De dedesubtul topului se desprinde un lanț lung, care cade elegant pe trupul artistei.

În zona de jos, Loredana și-a pus o pereche de pantaloni sport, de brand, și a încălțat o pereche de snikerși. Look-ul a fost completat de o coafură lejeră cu bucle, un machiaj proeminent și câteva bijuterii.

Loredana Groza devine tot mai creativă și îndrăznește să abordeze diferte stiluri vestimentare, care i se potrivesc de minune. Ea face față oricărei provocări, iar felul cameleonic este un avantaj pentru îndrăgita cântăreață.

Citește și: Loredana Groza, decolteul adânc care a lăsat totul la vedere. Cât de provocatoare este într-un body crem

De asemena, scena este prietena ei dintotdeauna, iar ea este bine-cunoscută pentru aparițiile facinante, în ținute extravagante și mai puțin văzute.

Secretele unei căsnicii de 22 de ani, dezvăluite de Loredana. Ce a recunoscut artista

E ca o carte deschisă atunci când vine vorba despre viața sa personală. Loredana Groza, una dintre marile voci ale României și-a dezvăluit secretele, care au stat la temelia unei căsnicii perfecte, așa cum este a ei.

"Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc", spune Loredana potrivit Viva.ro

Citește și: Loredana Groza se dezbracă de inhibiții. Într-o rochie din dantelă neagră, ce lasă la vedere lenjeria intimă

Despre creșterea copiilor ei, diva a povestit: "Încerc să fiu o mamă bună, chiar dacă mi se pare cel mai greu lucru pe lumea asta! În fiecare zi învăț și încerc să devin acea mamă pe care fiecare copil și-o dorește. Uneori reușesc, alteori nu, dar important este că îmi doresc și am o fată pe care o ador și încerc să o fac fericită, și de aceea pentru mine acest rol nu e tocmai simplu".

Ultimele știri