Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Lucruri banale pe care Regina Angliei nu le-a putut face niciodată în viață ei

Regina Elisabeta, cunoscută ca fiind cea mai în vârstă regină care se află încă la conducere, deși pare o persoană de temut, i-a fost interzis să facă aceste lucruri.

Lucruri banale pe care Regina Angliei nu le-a putut face niciodată în viață ei

profimedia

Probabil cu toții am visat sau ne-am întrebat măcar cum ar fi să fim pentru o zi în pielea Reginei Angliei. Misterele din spatele conducerii sale ne dezvăluie că lucrurile nu sunt așa de distractive pe cât ne-am imagina. Iată ce lucruri banale nu are niciodată voie să facă Regina Elisabeta.

Regina Anglie nu are voie să...

1.Aibă opinie politică

Deși oricare alt cetățean britanic este îndreptățit să își exprime opinia politică, Reginei îi este interzis acest lucru. Ea trebuie să rămână neutră din punct de vedere politic și nu are voie să voteze sau să susțină un candiat politic. Cu toate acestea, uneori Regina Angliei a mai încălcat regulile, dar nu cu privire la lumea politică din Marea Britanie.

2.Fie atinsă de un om de rând

Până în prezent, Regina a dat mâna doar cu oameni celebrii, persoane publice și conducători de state.

3.Aleagă cu cine să vorbească la o cină

Pentru majoritatea dintre noi, petrecerile sunt un motiv de relaxare, dar nu și pentru Regina Angliei, o personalitate mereu ocupată. Nu a avut niciodată dreptul să își aleagă parteneri de dialog în timpul petrecerilor sau balurilor la care a participat. De regulă, Regina Elisabeta începe prin a discuta cu persoana din dreapta ei și apoi trece la persoana din stânga ei.

4.Își facă propria semnătură

Deși este o celebritate, Regina Angliei nu a avut niciodată voie să își facă propria semnătură cu pixul pe hârtie. În 1954, o felicitare de Crăciun pe care Regina și Prințul Philip au semnat-o a valorat în jur de 5.800 de dolari tocmai pentru că aceștia au încălcat regula autografului impusă de casa regală.

5.Aleagă numele copiilor săi

Orice mamă și-ar dori să poată alege numele copiilor săi la naștere, dar acesta nu este și cazul Reginei Elisabeta. Ea este mama a 4 copii, Charles, Andrew, Edward și Ann, dar nu le-a ales ea numele, ci totul a depins de o serie de factori. Numele lor au fost alese în funcție de alte personalități din istoria statului sau de numele rudelor.

6.Stea picior peste picior

Oricât de ciudat ar suna asta, Regina Angliei trebuie să aibă o anumită ținută și prestanță. Una dintre cele mai stricte reguli de la casa regală este că aceasta nu are voie să stea așezată picior peste picior. Ea trebuie să adopte mereu stilul Duchess Slant, cu picioarele într-o parte, atunci când e așezată

Recomandari