Lumea muzicală e în doliu. A murit după ce a pierdut lupta cu boala care-l măcina de mai multă vreme!

Rick Hall, muzicianul care a devenit celebrul în muzica soul cu toate că era alb, a murit la 85 de ani în locuinţa sa din Muscle Shoals, un orăşel din Alabama

Rick Hall, unul dintre cele mai mari nume ale muzicii soul s-a stins în urmă cu câteva ore la 85 de ani, în locuinţa sa din Muscle Shoals, un orăşel din Alabama unde se retrăsese de mai multă vreme pentru a se lupta cu o boală necruțătoare.

Rick suferea de cancer de mai multă vreme, iar în ultimii ani a dispărut din viața publică din princina problemelor de sănătate.

A fost producătorul multor artişti celebri printre care Otis Redding, Little Richard sau Aretha Franklin, care a înregistrat în studioul lui Hall unul dintre primele sale succese ''I Never Loved a Man (the Way I Love You)''.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri