Mădălina Ghenea și-a expus corpul perfect pentru plajă. „Ai cele mai lungi picioare din lume”, i-au zis fanii. Uite ce frumoasă e

La cum arată corpul ei tot timpul, Mădălina Ghenea este întotdeauna pregătită pentru plajă și valurile mării. Ea s-a lăsat recent fotografiată și mii de fani au complimentat-o. În fotografii, Mădălina Ghenea poartă un body care i se așază perfect pe trup și în care i se observă picioarele lungi, perfecte.

Mădălina Ghenea și-a arătat corpul perfect pentru vară. „Ai cele mai lungi picioare din lume”, i-au spus fanii

Getty Images

Mădălina Ghenea arată extrem de bine în toate fotografiile ei de pe rețelele de socializare, iar cea mai recentă postare de pe Instagram îi dezvăluie picioarele lungi și perfecte. Românca s-a lăsat fotografiată într-un body negru, cu bretele, decoltat și mulat pe trup, și este încălțată cu niște pantofi stiletto negri cu bretele subțiri.

Citește și: Mădălina Ghenea a renunțat la lenjerie intimă și s-a pozat așa în văzul tuturor. Cele mai recente imagini cu ea

Frumoasei românce îi este dor de vară, fiind sezonul ei preferat. Iată ce a spus în cea mai recentă postare de pe Instagram, scrisă în mai multe limbi, engleză, italiană, română, franceză și spaniolă.

„Haideți la dans! Sunteți pregătiți pentru vară? Am atât de multe proiecte noi în desfășurare, sunt un copil fericit! Vara este locul meu de joacă. Care este sezonul vostru preferat?”.

Fanii au răspuns la întrebarea pusă de Mădălina Ghenea, care se poate mândri cu peste un milion de urmăritori pe Instagram.

„Cu siguranță, și nouă ne place vara, pentru că putem face cele mai multe fotografii în aer liber", „Ai cele mai lungi picioare din lume", „Ești irezistibilă", „Te iubim", au scris fanii ei, care nu s-au putut abține de la complimente când au văzut fotografiile și i-au trimis multe emoticoane cu inimi roșii.

Citește și: Mădălina Ghenea, imagini incendiare. Cât de sexy s-a pozat vedeta în compania unui ursuleț de pluș

Mădălina Ghenea, în același film cu Al Pacino în "House of Gucci"

Deși Mădălina Ghenea și-a început cariera ca model, ea a început să primească ulterior numeroase roluri în filme și seriale. Este, în prezent, în distribuția filmului biografic House of Gucci și joacă alături de cele mai mari nume de la Hollywood, precum Al Pacino, dar și alături de cântăreața Lady Gaga.

House of Gucci prezintă complotul pus la cale de Patrizia Reggiani pentru a-l asasina pe Maurizio Gucci, nepotul celui care a creat celebra marcă italiană de modă, şi condamnarea acesteia în instanţă.

Mădălina Ghenea o interpretează pe Sophia Loren în film, iar Lady Gaga este cea care joacă rolul Patriziei Reggiani, fosta soţie a moştenitorului imperiului Gucci.

Ultimele știri