Maestrul Gheorghe Zamfir a ajuns la spital. Naistul s-a ales cu o contuzie la genunchiul drept, după ce a alunecat pe scările blocului!

Marele naist Gheorghe Zamfir a ajuns la spital, alegându-se  cu o contuzie la genunchiul drept, după ce a alunecat pe scările blocului! Precaut din fire, chiar dacă nu a fost nimic grav, maestrul s-a dus la Spitalul Militar Central, acolo unde medicii i-au acordat toată îngrijirea necesară.

Marele naist Gheorghe Zamfir a ajuns la spital, alegându-se cu o contuzie la genunchiul drept, după ce a alunecat pe scările blocului! Precaut din fire, chiar dacă nu a fost nimic grav, maestrul s-a dus la Spitalul Militar Central, acolo unde medicii i-au acordat toată îngrijirea necesară.

”Un accident banal din care maestrul a scăpat, din fericire, extrem de ușor. S-a ales, în urma căzăturii, cu o leziune ceva mai mare în apropierea genunchiului care a fost tratată de personalul medical care se află în gardă. Nu sunt semnele vreunei fisuri sau, mai grav, ale unei fracturi. E vorba de o contuzie așa că, după ce a fost investigat și tratat, a fost trimis acasă și i s-a recomandat repaus”, au dezvăluit surse medicale pentru libertatea.ro.

Mai multe detalii despre acest incident, puteți citi AICI!

Angelina Jolie și Brad Pitt se luptă pentru castelul în care s-au căsătorit. De ce e acuzată actrița
Angelina Jolie și Brad Pitt continuă procedurile legale începute cu divorțul lor. De această...
Horoscopul zilei de 24 septembrie 2021. Leii trebuie să fie atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 septembrie 2021 spune că Leii trebuie să dea dovadă de multă...
Ultimele știri