Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Maestrul Gheorghe Zamfir a ajuns la spital. Naistul s-a ales cu o contuzie la genunchiul drept, după ce a alunecat pe scările blocului!

Marele naist Gheorghe Zamfir a ajuns la spital, alegându-se  cu o contuzie la genunchiul drept, după ce a alunecat pe scările blocului! Precaut din fire, chiar dacă nu a fost nimic grav, maestrul s-a dus la Spitalul Militar Central, acolo unde medicii i-au acordat toată îngrijirea necesară.

Marele naist Gheorghe Zamfir a ajuns la spital, alegându-se cu o contuzie la genunchiul drept, după ce a alunecat pe scările blocului! Precaut din fire, chiar dacă nu a fost nimic grav, maestrul s-a dus la Spitalul Militar Central, acolo unde medicii i-au acordat toată îngrijirea necesară.

”Un accident banal din care maestrul a scăpat, din fericire, extrem de ușor. S-a ales, în urma căzăturii, cu o leziune ceva mai mare în apropierea genunchiului care a fost tratată de personalul medical care se află în gardă. Nu sunt semnele vreunei fisuri sau, mai grav, ale unei fracturi. E vorba de o contuzie așa că, după ce a fost investigat și tratat, a fost trimis acasă și i s-a recomandat repaus”, au dezvăluit surse medicale pentru libertatea.ro.

Mai multe detalii despre acest incident, puteți citi AICI!

Recomandari