Maria Basescu si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de Sofia Anais, nepoata ei

 

Cuibarita la pieptul bunicii, Sofia Anais doarme linistita. Radiind de fericire, Maria Basescu nu-si poate lua ochii de la cea mica. Fotografia cu cele doua a fost postata de Elena Basescu la miezul noptii, cu un mesaj pentru mama ei: "Este o zi speciala si in familia mea, iar anul acesta o vom sarbatori in formula extinsa pe cea mai buna mama si bunica din lume! La multi ani, mama mea draga!"

De cand prima nepotica a tarii a venit pe lume, prima doamna merge zilnic s-o vada. Si-a luat in serios rolul de baby-sitter. Are grija sa o adoarma pe cea mica. Iar bebelusul, dupa cum se vede din fotografie, nu are nimic de obiectat.

Chiar daca vrea sa aiba ea grija de nepotica, mai ales dupa ce mama se va intoarce la treburile din Parlamentul European, Maria Basescu vrea sa-i lase pe parinti sa decida ce-i mai bine pentru copil. Asa s-a intamplat si cand au ales numele: “Nu ne amestecam. Bogdan alege un nume si ea un nume.”

Maria Basescu are doua fiice. Pe Ioana, in varsta de 36 de ani si pe Elena de 33 de ani. Pana acum, doar fiica cea mica i-a daruit urmasi.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI