Exemplu pentru toate mamele! Ce decizie importantă a luat Mirela Boureanu Vaida: "Am făcut-o pentru viitorul şi siguranţa copilului meu"

 
+2 click pentru
galerie

Mirela Boureanu Vaida este în culmea fericirii. Va avea o fetiţă peste câteva luni şi se bucură de această nouă experienţă din viaţa ei.

Bucuria i se citește pe chip! În câteva luni va deveni mămică, iar momentul marii întâlniri a vieții ei e tot mai emoționant. Mirela Boureanu Vaida, căci despre ea vorbim, ne-a arătat cum trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa.

Iar până când îşi va strânge pruncul în braţe, Mirela pune la punct toate detaliile, pentru ca fiica sa să nu întâmpine niciun fel de problemă la naştere.

Mirela Boureanu Vaida a încheiat un contract cu o bancă de celule stem şi a făcut anunţul pe un site de socializare, încurajând astfel toate viitoarele mămici cu posibilităţi să-i urmeze exemplul.

"Aseară am încheiat contractul cu Banca de Celule pentru viitorul şi siguranţa copilului meu. Sper să nu fie niciodată nevoie de ele, dar paza bună trece primejdia rea, de aceea am apelat la cei mai buni!! Multumesc!", a scris Mirela Boureanu Vaida pe site-ul de socializare Facebook.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE