Căutare Live

Misha și Connect-R au petrecut împreună ziua de naștere a fiicei lor. Cum au fost surprinși alături de Maya

Maya, fiica lui Connect-R cu Misha, a împlinit 8 ani, iar părinții i-au fost alături în cea mai specială zi din viața ei. Iată cum au fost surprinși artiștii lângă fetița lor.

Maya, fiica lui Connect-R cu Misha, a împlinit 8 ani, iar părinții i-au fost alături în cea mai specială zi din viața ei.

Instagram

Misha și Connect-R sunt cei mai fericiți și împliniți părinți, chiar dacă au decis să divorțeze în urmă cu aproximativ 4 ani. Cei doi au păstrat o relație frumoasă de prietenie și se întâlnesc de câte ori au ocazia pentru a petrece clipe de neuitat alături de Maya, fiica lor.

Artiștii sunt foarte ocupați cu viața profesională, dar își fac mereu timp pentru micuța lor, care pe 26 ianuarie 2022 a împlinit frumoasă vârstă de 8 ani. Tatăl și mama ei i-au organizat o petrecere surpriză la un loc de joacă, care a bucurat-o extrem de mult, iar drept dovadă stau postările de pe rețelele sociale.

Citește și: Connect-R și Shift, surpriză pentru fani, la scurt timp de la eliminarea din Asia Express. Ce piesă au lansat foștii concurenți

Misha a publicat mai multe imagini de la evenimentul superb al Mayei.Micuța a radiat de fericirea că i-a avut aproape pe ambii părinți.

Cum s-au lăsat fotografiați Connect-R și Misha la ziua fiicei lor, Maya

Artista este foarte activă pe contul de Instagram și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante momente din viața ei. Cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Misha a împărtășit cu urmăritorii săi mai multe poze.

Connect-R și fosta lui soție au fost surprinși în mai multe ipostaze alături de fetița lor, după ce aceasta a suflat în lumânarea de pe tort. Cei doi au fost foarte atenți și i-au organizat Mayei o petrecere perfectă.

Fiica lor a îmbărcat un costum senzațional, precum cel al lui Minnie Mouse, cu care a reușit să înduioșeze inimile internauților. Cu zâmbetul larg și frumoasele trăsături ale feței, Maya a atras toată atenția oamenilor.

Citește și: Misha, fosta soție a lui Connect-R, fotografie din intimitatea locuinței. Cum au reacționat fanii

De asemenea, Misha a vrut să-i facă o urare micuței sale și pe rețelele sociale, iar mesajul său a emoționat prietenii virtuali.

La mulți ani, Mayu meu! 🎂@maya.mihalache. Copilul meu bun! Te iubim mult de tot!! Să ai o viață plină de fericire!”, a scris ea, vizibil mândră și emoționată.

Postarea a strâns mai bine de 8 mii de like-uri și o mulțime de urări. Interanuții au ținut neapărat să transmită câteva cuvinte frumoasa, la fel și câteva vedete, precum Doinița Oancea.

„Sunteți superbi❤️”, „La mulți ani, minune mica! ✨”, „La mulți ani. Să ai o copilărie fericită, copil cuminte 🎊”, „La mulți ani! Să vă bucurați ca părinți de reușitele ei în viață!❤️” sau „La mulți ani! Ești o minune de copil! ❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să ofere complimente și felicitări.

Un lucru este evident, Maya este de o frumusețe răpitoare. Micuța a moștenit frumoasele trăsături de la părinții ei, în mod special de la mama sa, cea cu care seamănă foarte mult. Totodată, și Misha este extrem de mândră de fiica sa și se laudă ori de câte ori are ocazia cu fetița ei.

Soțul Deliei Matache i-a oferit lui Codin Maticiuc un cadou ce ar putea valora 1 milion de dolari. Deja cadoul și-a înze... Cum arată Bridget Fonda la 58 de ani, după ce în tinerețe făcea furori cu frumusețea ei. Actrița e de nerecunoscut...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x