Oana Roman: "Ma simt o Super Girl!"

Oana Roman a marturisit pentru Antena2 ca daca exista o melodie care sa o reprezinte ca femeie aceea este celebra Super Girl, al lui Reamon.

Oana Roman a oferit Antenei2 cateva detalii de ordin personal, raspunzand unor intrebari legate de viata sa asa cum si-ar fi dorit sa fie.

Vedeta care a devenit gazda emisiunii "Incredibil" a spus ca exista un om care i-a marcat intreaga viata in mod aparte si acea persoana este tocmai tatal sau, Petre Roman.

Cat despre cuvantul care ar descrie-o pe ea ca femeie si vedeta, Oana Roman a dezvaluit ca se simte o Super Girl. Vedeta Antenei2 a vorbit insa si despre perioada istorica in care i-ar fi placut sa traiasca.
Citeste continuarea interviului aici!

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri