Căutare Live

Oana Roman și Marius Elisei, primele declarații după ce au divorțat la notar. Unde va locui Izabela și cine are custodia sa

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar, în cursul zilei de luni, 15 ianuarie 2021. După acest moment, cei doi au filmat un clip în care au lămurit termenii despărțirii lor.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar, în cursul zilei de luni, 15 ianuarie 2021

Instagram/ Marius Elisei

”Suntem aici la mine pe Instagram, împreună, deși nu mai suntem soț și soție de ieri. Ieri noi am semnat actele de divorț, la notar, amiabil”, a început Oana Roman.

Ea a fost completată de Marius Elisei, care a precizat că ”așa este normal să se încheie o căsnicie, chiar dacă la unii există ceva mai mult la mijloc în afara copiilor, averi, partaje și așa mai departe. E bine să se termine frumos și într-un mod civilizat mai ales că atunci când închei trebuie să te gândești să închei cum ai început acea relație.”

Cui revine custodia micuței Izabela

Oana Roman și Marius Elisei au decis ca ambii să aibă custodia micuței Izabela.

Citește și: Ce mai face și cum arată Oana Lis, soția lui Viorel, de când a dispărut din spațiul public

”Am semnat actele de divorț, cât și actele privind custodia Izabelei, care va fi una comună. Vom avea grijă împreună de ea, domiciliul ei va fi aici la ea acasă pentru că aceasta este casa unde a crescut.”, a explicat Oana.

De cealaltă parte, fostul ei soț a menționat că au luat această decizie pentru că ”este normal ca copilul să crească lângă mamă”.

”Nu a fost totul foarte clar de la început, dar dorința noastră a fost ca Izabela să aibă un mediu liniștit în care să crească. Pentru asta trebuia să ajungem la o înțelegere frumoasă, am reușit lucrul acesta. Mă bucur mult că rămânem în primul rând părinți pentru Izabela și în al doilea rând prieteni, chiar dacă mariajul ăsta nu a mers. Rămânem apropiați pentru că avem resposabilități comune și vom colabora profesional.”, a mai afirmat Oana Roman.

Citește și: Vedete din România care iubesc și au iubit bărbați mai tineri. Pentru ce dive nu a contat vârsta partenerului

De asemenea, tatăl fiice sale a spus că nu există sentimente neplăcute între ei și își doresc o relație armonioasă de dragul fiicei și poveștii lor.

”Nu trebuie să purtăm un război indiferent de situațiile care vor veni”, a menționat el.

Cum s-au cunoscut Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei s-au cunoscut la un cabinet de avocatură, acolo unde bărbatul lucra. Vedeta este cea care a făcut primul pas și i-a cerut numărul lui de telefon.

Au început să se afișeze împreună în anul 2013, iar încă de la început, cârcotașii spuneau că relația dintre ei nu va rezista și că bărbatul vrea doar câștig financiar de pe urma celebrității vedetei, conform publicației Elle.

Citește și: Primele declarații ale lui Marius Elisei după ce s-a despărțit de Oana Roman. Cu cine a petrecut sărbătorile

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în anul 2014, dar trei ani mai târziu, bărbatul a fost cel care a anunțat printr-un mesaj pe Facebook că relația lor trece printr-o perioadă grea și că cel mai bine este să pornească pe drumuri separate.

La scurt timp, însă, cei doi au ajuns la un numitor comun și au decis să-și mai dea o șansă.

Relația lor a avut parte de mai multe momente de cumpănă, dar Marius i-a fost alături în cele mai grele momente, atunci când vedeta a trecut prin niște intervenții chirurgicale.

Vlad Gherman împlinește 28 de ani. Cum s-a pozat alături de Cristina Ciobănașu și ce mesaj a transmis... Elena Ionescu, spectacol pe micile ecrane într-o fustă mini. Cizmele din piele, uluitor de lungi, au atras atenția tutur...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x