Antena Căutare

Oana Roman şi Marius Elisei, vacanţă de vis în Santorini

După o nuntă de vis, a venit şi luna de miere. Oana Roman şi Marius Elisei sunt în vacanţă, în perla insuleleor greceşti, Santorini.

Oana Roman şi Marius Elisei, vacanţă de vis în Santorini
| Facebook

După o nuntă de vis, a venit şi luna de miere. Oana Roman şi Marius Elisei sunt în vacanţă, în perla insuleleor greceşti, Santorini.

Oana Roman şi Marius Elisei au o săptămână numai pentru ei. Cei doi au ales să facă luna de miere în insula Santorini. Şi nu întâmplător. Se spune că este insula mireselor şi că poartă noroc celor care tocmai şi-au unit destinele.

Încă de la aeroport, Oana şi Marius au fost primiţi regeşte şi au avut asigurat transport privat. Proaspseţii însurăţei s-au cazat la un resort de lux, unde sunt răsfăţaţi cu o locuinţa în stil cicladic, cu piscină privată.

Razele soarelui şi căldura insulei le-au deschis pofta pentru prima baie în piscina resortului de lux.

Articolul continuă după reclamă

Apoi a început festsinul. Oana şi Marius au servit specialităţi greceşti extrem de gustoase şi au ciocnit un pahar de ouzo, băutura tradiţională elenă.

"Am plecat în luna de miere după o săptămână în care ne-am bucurat singuri de cea mică şi acum am ajuns într-un paradis, într-un hotel absolut superb. Am fost primiţi extraordinar, vremea este frumoasă, avem piscina noastră şi marea la 20 metri. De mâine de pregătim să explorăm insula!", a declarat Oana.

Cei doi au încercat şi apele Mării Egee şi au stat la soare chiar pe plaja cu nisip negru, o atracţie pentru mulţi turişti. Seara, Oana şi Marius au încheiat-o cu o plimbare romantică pe faleză.

Citeşte aici mai multe ştiri!

Pictorial HOT HOT HOT! Raluca Dumitru, extrem de sexy, în lanul de grâu... Raluca Sandu este din nou însărcinată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x