Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Oana Zavoranu a fost dusa din nou la spital. Razvan Dumitrescu: "Oana este bine"

Oana Zavoranu a fost scoasa din locuinta sa pe targa de catre medicii de la ambulanta, pentru a fi transportata la spital.

UPDATE: Razvan Dumitrescu a declarat, prin telefon, la Un Show Pacatos, ca Oana este constienta si se afla sub supravegherea medicilor. Ea primeste un tratament pentru durerile de cap puternice de care sufera, dar si cateva perfuzii cu vitamine.

UPDATE: Oana Zavoranu este constienta. Ea a vorbit cu Razvan Dumitrescu la intratea in spitalul privat.

Se pare ca Oana Zavoranu a fost sedata pentru a putea fi transportata la un spital privat. Ea era acoperita de paturi si nu i se vedea fata.

Razvan Dumitrescu, iubitul Oanei Zavoranu, a declarat ca vedeta este bine, insa va fi dusa la spital pentru a primit tratamentul.

Ambulanta a fost chemata de doua ori, miercuri, prima data in jurul orei 19.00, iar apoi la ora 22.00.

Desi nu au vrut sa ofere detalii despre starea de sanatate a vedetei, Marioara Zavoranu a declarat la Un Show Pacatos ca Oana Zavoranu nu s-a simtit bine toata ziua, durerile de cap revenind. Pentru ca nu au putut sa mai ia calmante, la recomandarea medicilor, ea a fost luata de ambulanta pentru a primit tratament la spital.

O ambulanta a fost chemata, miercuri seara, la casa Oanei Zavoranu. Desi parea ca este mai bine, starea de sanantate a vedetei s-a inrautatit din nou.

Recomandari