Căutare Live

Oana Zavoranu, foc si para pe Pepe, dupa ce a pierdut procesul de defaimare intentat de artist

Oana Zavoranu e foc si para pe Pepe. Fosta sotie a latino lover-ului s-a revoltat dupa ce artistul a anuntat ca inca asteapta banii castigati in procesul de defaimare intentat Oanei. Pepe spune ca va dona cei 10.000 de lei unei fundatii caritabile. Oana n-are insa deloc incredere in fostul sot.

Sunt despatiti oficial de mai bine de doi ani, dar scandalul continua. Cearta s-a reaprins dupa ce instanta i-a dat castig de cauza lui Pepe in procesul de defaimare pe care i l-a intentat Oanei dupa divort.

Acum, Oana e buna de plata.

"Potrivit instantei, Pascu trebuie sa plateasca Statului Roman 6.500 lei taxa de timbru, lucru pe care nu l-a facut si il voi face eu pentru ca sunt romanca, iar restul de 3.500 de lei, ii voi vira imediat cum Pascu imi va aduce la cunostiinta contul casei de copii sau azilului de batrani unde el dorea sa doneze acesti bani. Astfel, ma voi asigura ca Pascu nu a mintit judecatorii si nici pe romanii de buna-credinta, intrucat a declarat de cate ori a avut ocazia ca nu are nevoie de nici un leu pentru el", a scris Oana Zavoranu pe Facebook.

Momente grele pentru Laurette! Vedeta si-a pierdut iubitul si casa... Connect-R se pregateste sa devina tata! Iubita lui, Misha, ii va darui un copil...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri