Paul Walker, comemorat într-un mod INEDIT, când ar fi împlinit 45 de ani. 3 lucruri pe care nu le știai despre el. Nu a primit niciodată rolul la care visa

 
+3 click pentru
galerie

Actorul Paul Walker, care s-a stins din viață într-un accident de automobil în anul 2013, a fost comemorat într-un mod inedit de fundația care îi poartă numele, miercuri, în ziua în care starul ar fi împlinit vârsta de 45 de ani.

„Viața trece destul de repede, dar un simplu gest poate opri timpul pentru cineva și poate ajuta acea persoană să vadă frumusețea binelui. Pentru a celebra ziua în care Paul Walker ar fi împlinit 45 de ani, Fundația «Paul Walker» te provoacă să faci bine cu gesturi aleatorii. Publică o fotografie sau un videoclip cu gestul tău frumos, folosind eticheta @PaulWalkerFdn și hashtagul #PWFDoGoodChallange și nominalizând patru oameni care să accepte, la rândul lor, această provocare!

Șapte membri ai familiei noastre vor primi un cec de 50 de dolari sau un premiu al Fundației «Paul Walker». Câștigătorii vor fi anunțați pe 11 octombrie. Să începem astăzi. Provocarea voastră este să faceți fapte bune și să trăiți viața așa cum a făcut-o Paul Walker!”, a fost mesajul publicat de fundație pe pagina de Facebook a actorului.

Între amănuntele mai puțin cunoscute despre Paul Walker se numără acela că scenele de luptă din filmele în care a jucat i-au dezvoltat o pasiune pentru artele marțiale. Actorul a studiat Jujitsu, Taekwondo, Jeet Kune Do și Eskrima. El avea o centură maro în Jiu-Jitsu brazilian, iar ulterior, a primit postum centura neagră.

Un alt detaliu mai puțin cunoscut despre actor este acela că era interesat de biologia marină. El și-a îndeplinit visul de a apărea într-o expediție National Geographic, „Shark Men”, care a avut premiera în 2010.

Paul Walker nu a obținut niciodată singurul rol pe care și l-a dorit cu adevărat - Anakin Skywalker din „Războiul stelelor”. El a dat audiție pentru acest rol, dar era prea în vârstă pentru a interpreta personajul. Starul a spus că acesta a fost, de fapt, singurul rol pe care și l-a dorit cu adevărat vreodată.

În urma decesului actorului Paul Walker într-un accident de automobil pe 30 noiembrie 2013, în timpul filmărilor de la ”Fast & Furious 7”, fraţii lui, Caleb şi Cody Walker, au fost folosiţi de producători ca dubluri ale personajului jucat de starul american.

Filmul „Furios şi iute 7”, lansat în 2015, i-a fost dedicat lui Paul Walker şi a înregistrat un succes colosal în box office-ul mondial, generând încasări de peste 1,5 miliarde de dolari.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI