Antena Căutare

Pepe a compus o piesă pentru soția lui, Raluca, pe care o va cânta la nuntă

Pepe este gata pentru nunta! Pe 20 iulie, el se va cununa religios cu Raluca, în aceeași zi în care își aniversează ziua de naștere. Pentru această zi specială, artistul a compus o piesă pentru soția lui.

Pepe este gata pentru nunta! Pe 20 iulie, el se va cununa religios cu Raluca, în aceeași zi în care își aniversează ziua de naștere. Pentru această zi specială, artistul a compus o piesă pentru soția lui.

“Am compus o piesă dedicată soției mele, Raluca, pe care o voi cânta la nuntă, după ce vom tăia tortul. Se numește “E cea mai fericită zi din viața mea”, e o piesă de dragoste, cu greutate, având în vedere că în acea zi va fi și nunta noastră, și ziua mea”, spune artistul pe care, din 18 iulie, îl veți vedea la Antena 1 și în postura de prezentator al show-ului “Splash! Vedete la apă”.

“Sunt gata pentru nuntă! Eu organizez într-o zi-două, ce organizează alții în două luni de zile (râde). Este totul pus la punct… Mai am doar să aleg limuzina. Citeam undeva că aș fi declarat că o să am 24 de bodyguarzi la nuntă. În primul rând, eu nu am declarat nimic pentru acel site. În al doilea rând, nu mă atacă nimeni și nu sunt echipă de fotbal ca să am 24 de bodyguarzi! O să existe șapte sau opt bodyguarzi, care să ne creeze un culoar la biserică… “, mai spune acesta.

Pepe mai spune că la nunta sa va avea un superprogram muzical. Invitatul special al serii va fi Francesco Napoli. “Am un superprogram. Mai întâi, sunt băieții mei din trupă, cu piese personalizate pentru invitați, apoi vor fi cei de la Brio Sonores. Va cânta nașa, Andra, iar pe piesa ei, “Dragostea e tot ce rămâne”, vom dansa eu și Raluca. Acesta va fi dansul mirilor. Vor mai cânta Oana Radu, Connect-R și vom avea și o surpriză muzicală – Francesco Napoli. Apoi Mahala Rai Banda, Cristi Nucă, Zuralia Band, Gipsy Casual și Sorinel Puștiu spre dimineață”, mai spune artistul.

La 61 de ani se căsătorește cu o femeie de 31! Vezi cine este... O mai stii pe Karla din "Clona"? A luat titlul de ''cea mai frumoasă actriță din Brazilia'' și este de NERECUN...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x