Pepe a lansat o piesă cu fiica lui, Rosa. Cum sună melodia și ce videoclip emoționant au realizat împreună

Pepe a lansat o piesă alături de fiica sa, Rosa, iar versurile și muzica au fost realizate chiar de artist. Micuța a apărut în clipul piesei în cel mai emoțioannt mod, în brațele tatălui.

Pepe a lansat o melodie alături de fiica sa, Rosa. Versurile piesei și videoclipul au emoționat pe toată lumea

Antena 1/ Instagram

Pepe a lansat cea mai importantă piesă din cariera lui. Artistul a împărtășit cu fanii săi melodia „Iubesc”, iar aceștia au fost bucuroși să o asculte pe fundal chiar pe fiica acestuia, Rosa.

Pepe, prima melodie în care cântă alături de Rosa, fiica lui. Cât de frumoase sunt versurile piesei

Pepe a lansat melodia "Iubesc", cea mai importantă piesă a sa din carieră de până acum. Cu siguranţă este colaborarea cea mai de preţ pentru artist fiindcă Rosa, fiica cea mică interpretează alături de el refrenul piesei şi acest lucru aduce cu sine un pachet colosal de emoţii şi trăiri şi acea împlinire pe care orice artist o caută sau şi-ar dori să o aibă.

Citește și: Pepe, fotografiat la piscină cu fata lui cea mare, Maria. Imaginea emoționantă cu momentul tată-fiică. Cât de mult îi seamănă

"Nu ştiu dacă pot exprima în cuvinte întru totul ceea ce simt fiindcă îmi este greu să descriu sentimentele avute în timp ce lucram la această piesă. Sunt convins că vor veni multe altele de aici încolo "mai bune" sau "mai frumoase" decât tot ceea ce am creat până în acest moment, poate, însă eu pe aceasta o "IUBESC" şi este de la sine înţeles de ce. Este acel punct al carierei pe care chiar dacă nu îl verbalizezi, ţi-l doreşti, tânjeşti după el şi eu am reuşit.Şi mă bucur că feedbackul este pe masura importanţei piesei, momentului pentru mine" spune Pepe despre piesă.

Cât priveşte partea din spatele lucrurilor, de parcă nu s-ar simţi de la primele cadre, Dan Petcan este vinovatul de serviciu pentru tabloul creat pentru acest proiect. Le Chateau, Castelul din Inima Bucureştiului a fost pentru o zi platou de filmare şi din punctul acesta de vedere nici că se putea o altă locaţie mai potrivită. Denisa Ispir şi Dima Mihai sunt actorii principali ai naraţiunii paralele povestind perfect, s-ar putea spune, ceea ce a creionat Ioana Macarie.

Citește și: Fiica lui Pepe și a Ralucăi Pastramă a ajuns la spital în urma unei accidentări. Cum se simte Rosa și ce a pățit

În partea muzicală, Pepe semnează compoziţia şi versurile, "Iubesc" fiind o nouă producţie făcută în colaborare cu Omar Secada Dihigo cel care a reuşit mixul perfect între tot ceea ce înseamnă pasiunea aceea fierbinte din flamenco.

Pepe a fost prezent în această dimineață la Neatza cu Răzvan și Dani unde a interpretat piesa „Iubesc”, melodie în care a cântat alături de fiica sa, Rosa.

Fetițele Ralucăi Pastramă cu Pepe, Maria şi Rosa Alexandra sunt pline de viaţă, deştepte şi au moştenit o mulţime de trăsături de la mama, dar şi de la tatăl lor.

Citește și
Colaj de fotografii cu Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil în timp ce țin în brațe copilul. Băiatul se numește Luca Tiago
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Mai multe articole

Maria a împlinit pe 15 august 9 ani, iar mezina familiei care, de curând, și-a fracturat brațul, Rosa Alexandra, are deja 5 anișori. Maria s-a născut chiar de Sfânta Maria, iar sora ei, Rosa, a venit pe lume chiar de Florii. Pepe și Raluca Pastramă au custodie comună, după divorț și împreună își cresc cele două fetițe.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri