Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Platoul Observatorului matinal, asaltat de absolvenții IMA! Vezi reacția matinalilor Olivia și Valentin

De o săptămână încoace, imediat după emisie, platoul Observatorului matinal devine neîncăpător. Absolvenții ultimei serii de prezentatori de la Intact Media Academy se adună lângă Valentin Butnaru și Olivia Păunescu, iar aceștia nu par deloc deranjați, dimpotrivă, fotografiile de mai jos arată contrariul.

De o săptămână încoace, imediat după emisie, platoul Observatorului matinal devine neîncăpător.
Absolvenții ultimei serii de prezentatori de la Intact Media Academy se adună lângă Valentin Butnaru și Olivia Păunescu, iar aceștia nu par deloc deranjați, dimpotrivă, fotografiile de mai jos arată contrariul.

Valentin Butnaru si cursantii IMA

Intrigați de atmosfera surprinsă în culisele platoului, am încercat să aflăm mai multe de la prezentatorul jurnalului de dimineață:

Ceea ce facem noi aici vreau să rămână pentru încă puțin timp o surpriză pentru public, pentru cei care ne urmăresc. Va fi un proiect inedit, ce îi va avea în prim-plan pe proaspeții absolvenți IMA. Cursul pe care eu îl predau la IMA s-a terminat recent, dar continuăm să învățăm și ne distrăm în fiecare dimineață”.

Valentin Butnaru este trainer-ul cursului de Creative Media la Intact Media Academy, un curs 99% practic. Studenții sunt puși de Valentin în fața multor situații limită, pentru a scăpa de trac și de emoții.

Înscrierile la IMA sunt deschise pentru următorul modul, aici.

Recomandari